MENÜ ☰
.
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Flaş, Genel, Manşet, Toplum » CHP KARTAL ÜYELERİ’DEN GÖKHAN YÜKSEL’E TAM DESTEK
CHP KARTAL ÜYELERİ’DEN GÖKHAN YÜKSEL’E TAM DESTEK

Gökhan Yüksel’in Kartal’da Belediye Başkan Adayı olarak gösterilmesinin ardından CHP Karal’da İlçe Başkanı Muammer Çelebi ve yönetim kurulu üyelerininde tam destek verdiği toplantı gerçekleştirildi.

 KARTAL – Cumhuriyet Halk Partisi Genel merkezi tarafından Aday Gösterilen Gökhan Yüksel Kartal Belediye Başkan Adayı olarak gösterilmesinin ardından CHP Kartal’da heyecanlı bekleyişte son buldu.

CHP Kartal ilçe Başkanı Muammer Çelebi ,Kartal İlçe Gençlik Kolları Başkanı Beytullah Yılmaz Biz adayımızın yanındayız dediler.İlçe Başkanlığında bir açıklama yapan Belediye Başkan adayı Gökhan Yüksel’e tam destek verdiklerini duyurdular. CHP Kartal İlçe Sekreteri Süleyman Ülger,İlçe başkan yardımcılarından,Özgür Öğüt,Özer Aydın,Süleyman Şimşek,Kaya Celep,Binali Aydın,Şengül Tarhan,Tuncay Toptaş,Mert Polat,Veli Gürbüz,Meryem Doğan,Mergül Şahin,Fatma Yılmaz ,Gençlik Kolları Başkanı Beytullah Yılmaz ve yönetimi, Kartal İlçe Kadın Kolları, İlçe Gençlik kolları, Mahalle Birim Başkanları ve bazı Belediye Meclis Üyelerinin tam kadro katıldıkları Toplantı yoğun kalabalık eşliğinde yapıldı.

CHP Kartal İlçe Başkanı Muammer Çelebi söz alarak “ Genel merkezimin aday gösterdiği Sayın Gökhan Yüksel’in yanındayız.  İlçe Yöneticileri, kadın kolları, gençlik kolları, mahalle birimleri olarak Başkan Adayımız Gökhan Yüksel’i destekliyoruz. CHP Kartal İlçe örgütü olarak Belediye Başkan Adayı olarak gösterilen Gökhan Yüksel ile omuz omuza çalışacağız. Bıkmadan, usanmadan inanıyoruz ve Kartal’da yeniden Belediyeyi kazanacağız.  “ dedi.

Partili üyelere seslenen Gökhan Yüksel şu ifadelere yer verdi;Bu kadar güzel bir topluluğu,bu kadar güzel insanı,bu kadar coşkuyu bir arada görmenin mutluluğunu yaşıyorum.Değerli İlçe Başkanım,Sivil Toplum örgütlerinin değerli temsilcileri,çok kıymetli parti emekçileri kısacası sevgili ailem hepiniz hoşgeldiniz.

Mustafa Kemal Atatürk’ün benim tüm ümidim gençliktedir sözünü kendime şiyar edinmiş ve her Atatürk genci gibi Bursa Nutkunu kendime rehber edinmiş bir partili olarak sorumluluğumun bilincindeyim.Beni bu göreve layık gören ve bana inan Genel Başkanımız Kemal Kılıçtaroğluna,Parti Meclis üyelerimize,İl Başkanlığımıza,İlçe Başkanlığımıza kısacası CHP Aileme sonsuz teşekkür ediyorum.

BAŞKAN ALTINOK ÖZE TEŞEKKÜR EDERİM

Sözlerine devam eden Yüksel,10 önce Kartal’ı sosyal Demokrat belediyecilikle buluşturan,10 yıldır Kartal’a hizmet eden ve 5 Yıldırda kendisiyle çalışma fırsatı bulduğum Belediye Başkanımız Sayın Altınok Öz’e sonsuz teşekkür ediyorum.Bu bir bayrak yarışı,kendisinden devralacağım bu bayrağı en iyi şekilde taşıyacağıma ve bu bayrağı daha iyi yerlere getireceğime kimsenin şüphesi olmasın. Aday adaylığı sürecinde tatlı rekabet yaşadık, ben aday büyüklerime ,dostlarımada teşekkür ediyorum.

BEN SİZİN EVLADINIZIM

Kartal’da doğdum,Kartal’da büyüdüm sizlerin desteği ile meclis üyesi oldum,encümen üyesi oldum,ibb meclis üyesi oldum başkan yardımcısı oldum yani deneyim tamam,bu deneyimimi yine sizlerin desteği ile deviralacağım bayrağı en iyi şekilde temsil edeceğime hiçkimsenin şüphesi olmasın ,daha huzurlu daha mutlu bir Karta’lı hepimiz başaracağız ben sizin evladınızım bu mücadelede bana omuz vermeye hazırmısınız ,hepinize geldiğiniz için teşekkür ederim dedi.

HABER FOTO;NURAY YILMAZ

Galeri
📆 30 Ocak 2019 Çarşamba 22:17   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR