MENÜ ☰
..
Mart 2024
P S Ç P C C P
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Genel, İlçeler, Kartal, Manşet, Toplum » CHP Kartal yeni İlçe Başkan’ı Basınla tanıştı
CHP Kartal yeni İlçe Başkan’ı Basınla tanıştı

Kartal CHP İlçe Başkanlığı 10 ocak Dünya Çalışan Gazeteciler günü münasebetiyle Kartal’da yayın yapan yerel gazetecilerle kahvaltıda buluştu.

 
Aynı zamanda CHP Kartal iLçe Başkanlığına Yeni atanan Erdal Kıskanç’ında yerel basınla tanışma toplantısı olan kahvaltıda konuşan İlçe Başkan’ı Erdal Kıskanç şunları söyledi.

 

 

10 Ocak Dünya Çalışan Gazeteciler günü dolayasıyla bir araya geldiğimiz bu kahvaltıya hoş geldiniz. Bu vesile ile gününüzü kutlar işlerinizde başarılar dilerim. Her zaman yanımızda olan siz değerli yerel basın emekçilerine ve Ulusal basında görev yapan tüm gazetecilerimizin bu günü kutlu olsun ve 2015 yılınında öncelikle Sağlık ve mutluluk getirmesini diliyorum dedi.

 
”Bugünkü toplantımızın bir diğer amacı da biliyorsunuz ben Kartal İlçe Başkanlığı görevine yeni başladım çoğunuzla tanışıyor olsak da yinede bir anlamda tanışma toplantısı olsun bu toplantı.

DSCF0017
Sözlerime öncelikle Sayın Genel Başkan’ımız Kemal Kılıçdaroğlu’na yapılan saldırıyı kınayarak başlamak istiyorum ,Ankarada Emeklilerin sorunlarının konuşulduğu bir toplantıda kendisine ayakkabı fırlatılarak yapılan çirkin saldırıyı kınıyorum.
Pariste yapılan terör saldırısını da esefle kınıyor orada ölen 12 kişinin ailelerine sabırlar diliyor,yaralılarada acil şifalar diliyorum.
1971 Erzincan doğumluyum evliyim ve bir kız çocuk babasıyım Ticaretle uğraşıyorum,2008 yılında İlçe yönetiminde görev alarak başladım siyasi hayatıma ve 2012’de yapılan Kongre ile Örgütten sorumlu Başkan Yardımcılığı görevlerinde bulundum. Eski İlçe Başkan’ımız Sayın Kamer Gök Milletvekili adayı olmak için görevinden istifa edince Partimizin Tüzüğü gereği İlçe Yönetimin aldığı karar neticesinde İlçe Başkanlığı görevini aldım.
Yönetim kadromuz aynı olup Kamer Beyin yönetimideki arkadaşlarımla yolumuza devam ediyoruz….

 
Atama ile değil Parti Tüzüğümüzde bulunan 42. madde gereği İlçe Yönetiminin kararı ile aldığım bu görevi layıkıyla yapacağıma inanıyorum.
İstanbul genelinde 11 İlçe’de de aynı uygulama yapıldı.

 
Göreve gelir gelmez ziyaretlerimiz başladı bize gelenler ,bizim gittiklerimiz , malum seçim sürecine girdik ve çalışmalarımızı hızlandıracağız ve sahalara inmeye başlayacağız. Bölegmiz olan 1. bölgeden en az 15 millet vekili çıkarmayı hedefliyoruz.

 
Adaylarımız 81 ilde olacağı gibi ön seçimle belirlenecek , geçtiğimiz Belediye seçimlerinde uygulanan ön seçim uygulaması gayet başarılı olmuştu ve Vekil adaylarının seçiminde de aynı uygulama yapılıp önseçime gidilecek.

 
Hedefimiz iktidar olmak ve yerelde CHP, Genelde Ak Parti imajını yıkacağız bunun içinde çok çalışacağız ve başarılı olacağız.

 
Yöneticilerimiz ve üyelerimiz Partimize sahip çıkıyorlar ve İlçe olarak seçim sürecinde kendi kendimize yeteceğimize inanıyorum , dışardan destek beklemksizin kendi üyelerimizin aidatları ve yöneticilermizin destekleri ile bu seçimi başarı ile atlatacağımızı düşünüyorum.

 
Ben çok şanslı birİlçe Başkan’ıyım diye düşünüyorum neden mi , Şu sebeptendir ki Sayın Murat Karayalçın’la çalışma fırsatı bulduğum için kendimi bu anlamda çok şanslı hissediyorum, Kendisi çok değerli bir siyasetçimizdir ve Partimiz için çok yararlı işlere imza atmıştır.

 
Sözlermimi son olarak şöyle noktalamak sitiyorum davetimize icabet edip geldiğiniz için siz değerli basın mensuplarımıza çok teşekkür ediyor ve bundan sonraki süreçte daha sık beraber olup çalışmalarımza devam etmeyi umuyorum hepimiz için hayırlı olsun” … diyerek sözlerini tamamdı Sayın Erdal Kıskanç ve toplu halde resim çekimiden sonra basınla olan toplantı son buldu…

 
Bizlerde Sayın İlçe Başkanımıza bu günümüzde yanımızda olduğu için teşekkür eder kendisine de yeni görevinde başarılar dileriz…

Galeri
📆 09 Ocak 2015 Cuma 14:01   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR