MENÜ ☰
Mayıs 2024
P S Ç P C C P
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Genel, Kartal, Manşet, Toplum » CHP Kartal’da  coşkulu SKM açılışı
CHP Kartal’da  coşkulu SKM açılışı

CHP Kartal’da  coşkulu SKM açılışı yaptı.

(CHP) -İstanbul  İl Başkanı Canan Kaftancıoğlunun katılımı ile açılan  Kartal  SKM irtibat bürosu açılışına ilgi yoğun oldu.  Açılışa ;Cumhuriyet Halk Partis Genel Başkan Yardımcısı Onursal Adıgüzel , Cumhuriyet Halk Partisi Kartal ilçe Başkanı Muammer Çelebi,Kartal  Belediye Başkanı Op.Dr.Altınoköz ,  Kartal Belediye Başkan Yardımcılarından Gökhan Yüksel,(CHP) İstanbul İl başkan yardımcılarından Özgür Nas ,Baki Aydöner,Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul İl Kadın Kolu Başkanı Yeşim Ağırman, (CHP)Genel Merkez Basın ve Medya Sorumlusu Tuncay Özkan’ın Yardımcısı Doç.Dr. Hüsnü Süslü,(CHP) istanbul 1. bölge Milletvekili Aday Adaylarından, Metin Ağırman, Nurettin Sarıbal,Emre Akkuş,Nazım Gülmez,Derya Şentürk,Yusuf Altınbulak,Aygün Öztürk,Cumhuriyet Halk Partisi Kartal ilçe Yönetim Kurulu Üyeleri,CHP Kartal Kadın Kolları Başkanı Nejla Erdem ve Yönetim Kurulu Üyeleri,(CHP) Kartal İlçe Gençlik Kolu Başkanı Tolga Gökçe ve yönetim Kurulu üyeleri,Çok Sayıda partili Üyeler ve Kartal Halkı Katıldı..

 Açılış sırasında sık sık,  el ele, kol kola, omuz omuza sloganları atıldı.

Açılış sırasında,söz alan(CHP) İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu Anneler Günü dolayısıyla tüm Annelerin anneler gününü kutlayarak, hazırlanmış olan karanfilleri Kadınlara dağıttı..

Kaftancıoğlu;Protokol sıralamayı pek sevmem yoldaşlarım ,kardeşlerim sizleri selamlıyorum ,ben göreve ilk geldiğim zaman şu ifadeleri kullandım,bizler halkın İstanbulu’nu inşaa edeceğiz demiştim ve o sözümü yineliyorum bizler halktan güç alarak halkın iktidarını kurarak başarıya ulaşacağız.. Bizlere cumhuriyet Halk Partisi Olarak ne istediğimizi çok iyi biliyoruz,ne yapmamamız gerektiğinide çok iyi biliyoruz ,kısacası bizler hak ettiğimiz Laik Cumhuriyeti, özgür ve insanca yaşamayı seçenlerdeniz ve iyiki seçmişiz ifadelerini kullandı..

Kartal SKM Açılışı sonrasında Mahalle birim Temsilciliği açılışları gerçekleşti,Kartal Cumhuriyet mah.Hürriyet mah.Kartal yunus Mah.Topselvi ve Yalı Mahallerinde irtibat büroları açılışları gerçekleştirildi..

Haber Foto;Nuray Yılmaz

 

 

Galeri
📆 13 Mayıs 2018 Pazar 22:49   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR