MENÜ ☰
.
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Genel, İlçeler, Kartal, Manşet, Toplum » CHP KARTAL’DAN BASINLA TOPLANTI
CHP KARTAL’DAN BASINLA TOPLANTI

CHP Kartal İlçe Başkanlığı Yakacık Çınaraltı restaurantta yerel basınla bir araya geldi. Düzenlenen kahvaltılı toplantıda yaklaşan seçimler ve Ülkenin içerisinde olduğu süreç konuşuldu.

 

KATILIM OLDUKÇA FAZLAYDI

Kahvaltı Programına katılanlar arasında ; Kartal CHP İlçe Başkanı Erdal Kıskanç, CHP İstanbul 1.Bölge Milletvekili Adayı Kadir Gökmen.CHP İstanbul 1.Bölge Milletvekili Adayı Onursal Adıgüzel,CHP İstanbul 1.Bölge Milletvekili Adayı Umut Çakır,CHP İstanbul 1.Bölge Milletvekili Adayı Metin Ağırman, CHP İstanbul 1.Bölge Milletvekili Adayı Nurettin Sarıbal, CHP İstanbul 1.Bölge Milletvekili Adayı Hasan Uzun Yayla, Kartal CHP Kadın Kolları Başkanı Refika Öztürk, Kartal CHP İlçe Yönetimi ve çok sayıda Yerel Gazete mensupları yer aldı.

 


unnamed (5)

KISKANÇ TÜM KADROLARIMIZLA SEÇİME HAZIRIZ

Toplantıda kısa bir konuşma yapan Kartal CHP İlçe Başkanı Erdal Kıskanç Ankara Katliamında hayatını kaybeden yurttaşların ailelerine başsağlığı diledi. Kıskanç CHP Kartal İlçe Örgütü olarak sahalarda seçim çalışmalarını yürüttüklerini ifade ederek 1.Kasım seçimlerinde CHP nin iktidar olacağına inancının tam olduğunu ve tüm kadrolarımızla seçime hazırız mesajı verdi.

 

 
Kadir Gökmen Öğüt “ İKTİDAR OLMAYA HAZIRIZ”

CHP İstanbul 1.Bölge Milletvekili Kadir Gökmen ise; Yerel Gazetecilerin sorunlarına değinerek , bu sektörün emeğinin yadsınamaz olduğunu ancak Yerel Gazetecilerin sorunları göz ardı edildiğini ifade etti. Gökmen Öğüt 1.Kasım seçimleri öncesinde CHP nin öncelikleri arasında can güvenliği olduğunu belirterek AK Parti’nin 13 yılda Türkiye üzerinde oynadığı karanlık oyunların 1.Kasım sonrasında CHP sayesinde sona ereceğini vurguladı.
CHP nin kadrosu iktidar olmak için hazır bekliyor”dedi. Gökmen Öğüt seçmenin mutlak surette hangi parti üyesi olursa olsun sandığa gidip oy kullanması gerektiğinin altını çizdi.

unnamed (11) unnamed (14) unnamed (15)

METİN AĞIRMAN yaptığı konuşmasında ayrıca şunları söyledi;

 

Gençlerimizin ve Kadinlarımızın gücüne inandığımızi vurgulamak istiyorum, bu seçimde de onlara önemli görevler düştüğünü ve herkesin bu bilinçle başarılı çalışmalara imza atacağıni biliyorum. Türkiye Cumhuriyeti Devletinin CHP’nin iktidarına ihtiyacı vardır , barışçı, demokratik ve önve Türkiye diyen bir anlayışın Devletin başına geçmesi gerekiyor. 13 yıldır süregelen iktidar Ülkeyi karanlığa sürüklemiştir CHP Ülkemizi karanlıktan kurtaracak tek partididr ve Türkiye Cumhuriyetinin son şansıdır . Ülke içinde bulunduğu çıkmazdan Partimizin açtığı yollarla çıkacak ve rahat bir nnefes alacaktır. Baraj kaygısı olmayan partiler kadar oy kullanmayan kesim var ben bu vatandaşlarımızında sandığa gidip Ülkenin kaderini değiştirmelerini istiyorum ve herkesi 1 Kasımda bu asli göreve çağırıyorum. Güzen günler çok yakında ve katılım sağlayan herkese çok teşekkür ederim dedi.

 

ÖNCE TÜRKİYE MESAJI VERDİLER

Programda sırayla konuşmalarını yapan diğer CHP İstanbul 1.Bölge Milletvekili Adayların Derya Şentürk, Umut Çakır,Nurettin Sarıbal ve Hasan Uzun Yayla aynı temennilerde bulunarak 1 Kasımda AK Parti iktidarının sona ereceği vurgusunu yaptı ve CHP nin Türkiye’nin kurtuluşu olacağını ifade ettiler.

 

 

Galeri
📆 20 Ekim 2015 Salı 16:38   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR