MENÜ ☰
Mayıs 2024
P S Ç P C C P
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Flaş, Genel, Kartal, Manşet, Toplum » CHP KARTAL’DAN KAMUOYUNA DUYURU…
CHP KARTAL’DAN KAMUOYUNA DUYURU…

Bildiğiniz üzere, 31 Mart’ta gerçekleştirilecek yerel seçimlerle ilgili yürüttüğümüz seçim kampanyamız yoğun bir şekilde devam ediyor. Bu çerçevede 1 Nisan sabahı Kartal’da baharın devam etmesi, bugüne kadar yapılan hizmetlerin artarak sürdürülmesi, Kartallı komşularımızın huzuru, mutluluğu ve güven içerisinde bir yaşam sürmesi için Belediye Başkan Adayımız Sayın Gökhan Yüksel ile birlikte sabah 06:30’dan gece 01:30-02:00’a kadar çalışmalar sürdürüyoruz. 


Seçim çalışmalarımız kapsamında, adayımızı, vaatlerimizi, Kartal için ortaya koyduğumuz hedeflerimizi çeşitli mecralar aracılığıyla sizlerle paylaşıyoruz. Bu mecralardan bir tanesi de bez afiş ve pankart çalışmalarımızdır. Emek, maliyet ve yoğun gayret gerektiren bu çalışma ile parti emekçilerimiz tarafından Kartal’ın değişik noktalarına asılan bine yakın afişimizin gece yarısı kimliği belirsiz kişiler tarafından kesilerek parçalandığını gördük. 
Daha önce de yaşadığımız aynı durumla ilgili emniyet ve kaymakamlık birimlerine; gerekli kamera kayıtlarını, bu kişilerin kullandığı araçlara ait plaka bilgilerini ve ilgili fotoğrafları sunarak şikayette bulunmuştuk. Ancak bu olaylarla ilgili hiçbir önlem alınmadı. 
Afişleri kesilen partilere baktığımızda; CHP ve Saadet Partisi’ni görüyoruz. AKP ve MHP afişleri ise sapasağlam duruyor. Yıl olmuş 2019, hala afiş kesen bir zihniyetle karşı karşıyayız. Biz istiyoruz ki seçim süreci karşılıklı nezaket ve sevgi içerisinde devam etsin. Ancak bu tür nahoş hareketler bu nezaket sürecine zarar verir. 
Buradan ilgili kamu kurumlarını ve siyasi partilerin yöneticilerini, teşkilatlarına çağrı yapmaları konusunda uyarıyorum. Kamunun ilgili kurumları gerekli önlemleri almazsa, bu kişiler kendilerinde bu gücü bulmaya devam ederse önümüzdeki günlerde riskli bir sürece giriyoruz demektir. 
Kamuoyuna saygıyla duyururuz.
Muammer ÇELEBİCumhuriyet Halk Partisi Kartal İlçe Başkanı

2 Ek

📆 23 Şubat 2019 Cumartesi 23:52   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR