MENÜ ☰
Mayıs 2024
P S Ç P C C P
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Manşet, Toplum » CHP TUZLA İLÇE BAŞKANINI SEÇTİ
CHP TUZLA İLÇE BAŞKANINI SEÇTİ

CHP Tuzla İlçe Başkanlığı 11. Olağan Kongresi Tuzla Yavuzhan Düğün Salonu’nda yapıldı. Hasan Uzunyayla ve Oğur Küçükoba’nın yarıştığı kongrede kazanan 407 delegeden 395’inin oy kullandığı kongrede Hasan Uzunyayla delegelerin 227’sinin oyunu alarak CHP Tuzla’nın İlçe Başkanı seçildi. Diğer aday Oğur Küçükoba ise 166 oy aldı. Kongrede 2 oyda geçersin sayıldı. 

CHP Tuzla İlçe Başkanlığı 11. Olağan Kongresi’nde Divan Başkanlığını CHP Tuzla Belediye Meclis Üyesi Hale Özcömert Coşkun yaparken, yardımcılıklarını ise Ömer Erol Çakır ve İsfendiyar Yıldız yaptılar.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından başlayan CHP Tuzla İlçe Başkanlığı 11. Olağan Kongresi’nde Ali Çelik dönemi çalışma ve hesap raporları okunarak oylamaya sunuldu. Daha sonra oylanarak ibra edilen Ali Çelik döneminin ardından söz alan konuşmacılara 5’er dakika söz hakkı verildi.

CHP Tuzla İlçe Başkanlığı 11. Olağan Kongresi’nde bir konuşma yapan CHP Tuzla İlçe Başkanı Ali Çelik, ilçe başkanlığı dönemindeki çalışmalarını anlatırken, yönetimine de teşekkür etti.
Konuşmacılara 5’er dakikalık konuşma hakkının da verildiği kongrede zaman zaman gergin anlar yaşansa da birlik beraberlik mesajları ön plana çıktı.
Oğur Küçükoba ve Hasan Uzunyayla’nın yarıştığı CHP Tuzla İlçe Başkanlığı 11. Olağan Kongresi’nde konuşma sırası İlçe Başkan Adaylarına gelince, CHP Tuzla İlçe Başkanı Ali Çelik’in kura çekimiyle ilk konuşacak aday belirlendi. Hasan Uzunyayla ilk konuşacak aday olarak belirlenirken, konuşmacılara yarım saat konuşma süresi verildi.
Kürsüye ilk olarak çıkan İlçe Başkan Adayı Hasan Uzunyayla, tek tek projelerini anlattı. İlçe Başkanı seçildiği zaman yapacağı hizmetleri tek tek delegelere ve kongreye katılanlara anlatan Hasan Uzunyayla, “ İlçe binasını taşıyacağım” deyince salondan büyük alkış aldı. Uzunyayla projelerini anlatırken sık sık alkışlarla kesilen konuşmasını şiirle sonlandırdı.
Hasan Uzunyayla’nın ardından kürsüye çıkan diğer İlçe Başkan Adayı Oğur Küçükoba’da 1 saat süren konuşmasında projelerini anlatarak delegelerden destek istedi.
İki İlçe Başkan Adayı Hasan Uzunyayla ve Oğur Küçükoba’nın konuşmalarının ardından geçilen kongrede; 407 delegeden 395’i oy kullanırken, delegelerin 227’sinin oyunu alan Hasan Uzunyayla CHP Tuzla İlçe Başkanı seçildi. Kongrede Oğur Küçükoba’da 166 delegenin oyunu aldı. 2 delegenin oyu ise geçersiz sayıldı.
Bu sonucun ardından CHP Tuzla’nın yeni İlçe Başkanı seçilen Hasan Uzunyayla’nın yeni yönetimi şu isimlerden oluştu;

YÖNETİM KURULU ASİL

Hasan Uzunyayla (Başkan)
Düzgün Acar
Bülent Akköse
Aysın Kılıçaslan Soku
Belma Aygen
Hacer Yüzer Kolluoğlu
Türkan Uzuner Akkoç
Seyhan Zaim
Yasemin Kazan
Haydarcan Tayanç
Hakan Öztürk
Kenan Albayrak
Esat Yurt
Sefer Bal
Kazım Canpolat
Nevzat Berk
Rıfat Yılmaz

YÖNETİM KURULU YEDEK
Ersin Polat
Pınar Esen
Rıza Çalasın
Hatice Uzun
Hasan İşit
Emre Başpınar
Burak Kıvraksal
Banu Soydan
Akif Altan Engindeniz
Mirali Dede
Hande Durak
Binali Yanmış
Ramazan Mutluer
Herdem Öztürk
Bülent Öner
Gülçin Günel

İL DELEGESİ

Ömer Erol Çakır
Önder Polatoğlu
Ali Rıza Erman
Zülfikar Yoldaş
Ersin Polat
Hazal Düzkeçeli
Hale Özcömert Coşkun
Filiz Akyol Akar

📆 25 Aralık 2017 Pazartesi 09:14   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR