MENÜ ☰
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Genel, İlçeler, Maltepe, Manşet, Toplum » CHP’li Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç hakkında şok iddia!
CHP’li Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç hakkında şok iddia!

CHP’li Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç hakkında şok iddia! Alkollü araç kullanırken kaza yapıp olay yerinden kaçtı.

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç’ın alkollü şekilde kullandığı Belediyeye ait araçla kadın bir şoföre çarpıp kaçtığı ve olay yerine gönderdiği özel kalemi vasıtasıyla kazanın üstünü örtmeye çalıştığı iddia edildi.


Kazazede kadının, kendilerine susmaları için para teklif edildiğini açıkladı ve “Merhaba şu an bu görmüş olduğunuz araç Maltepe Belediye başkanının aracı ve kendisi kullanıyordu bu aracı. Bizi ikna etmeye çalışıyorlar ‘para verelim, rüşvet verelim’ diyorlar” dedi.


Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç’ın alkollü şekilde bir kadının kullandığı otomobile çarptığı iddia edildi.

BU İDDİALARA MALTEPE BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN CEVAP GELDİ

KAMUOYUNA DUYURU

Bazı basın yayın organları ve sosyal medya hesaplarında bir personelimizin karıştığı trafik kazası üzerinden ortaya atılan iddialar tamamen gerçek dışı ve maksatlıdır.

Basın ve Yayın Müdürlüğümüzde görevli olan N.E.A adlı personelimizin ihmali sonucu gerçekleşen trafik kazası geçtiğimiz yıl gerçekleşmiş olup yakın zamanla hiçbir bağı bulunmamaktadır. Kurumumuzun yönetim kadrosunun olağan toplantısında görevli olan N.E.A adlı personelimiz, toplantının ardından Belediye Başkanımızın şoförünün sağlık sorunları nedeniyle izinli olması nedeniyle sürücü olarak eşlik etmiştir. Seyir hali sırasında dikkatsizliğinin neden olduğu kazaya neden olmuş ve toplantı yerine yakın olması nedeniyle özel kalem müdürümüz ve başkan yardımcılarımız tarafından ziyaret edilmiştir. Kazanın tutanak altına alınmama talebi, aracının değer kaybetme riski göz önünde bulundurularak bizzat kaza mağduru tarafından personelimize teklif edilmiştir. Personelimiz tarafından resmi olarak yapılan ödeme dekontu tarafımızda mevcuttur. Ayrıca güvenlik güçlerince kaza yerine müdahale edilmiş olup herhangi bir alkol vb unsurun mevcut olmadığı tespit edilmiştir.

Bu noktada olaya taraf kişiler önce maddi hasarın karşılanmasını talep ettiği, akabinde personelimiz maddi hasarı karşıladığı halde daha sonra “bize para teklif ediyorlar, biz kabul etmiyoruz” gibi bir söylemle olayı maksadının dışına taşımaları ve kişileri gerçek dışı ithamlarla hedef göstermeleri ciddi anlamda ahlaki bir sorunu ortaya çıkarmıştır.

Talihsiz bir şekilde meydana gelen kazaya ilişkin kamuoyunu yanlış bilgilendiren, kurumumuzu karalamayı hedefleyen, gerçek dışı ithamlarla hedef gösteren tüm kişi ve kuruluşlar hakkında gerekli hukuki süreci başlatacağımızı kamuoyunun bilgisine sunarız.

Galeri
📆 03 Nisan 2021 Cumartesi 14:16   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR