MENÜ ☰
.
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Alt Manşet, Genel, Toplum » Çiçeklerle Dolu Bir Anneler Günü
Çiçeklerle Dolu Bir Anneler Günü

Baharın neşesini yaşamak, İksir Hanım’ın Çiftliği’nde yetişen tamamen doğal ürünleri tatmak, çocuklarınızla geçireceğiniz Anneler Günü’nü daha özel kılmak için tesisimizde gerçekleşecek etkinlikler sizleri bekliyor.

 

Birlikte vakit geçirmenin keyfini yeniden hatırlayacağınız bu doğa tatilinde annelerimizin tatlı yorgunluklarını üzerlerinden atmayı hedefliyoruz.

 

Bölgenin en kapsamlı binicilik merkezi olan İksir Daday Binicilik Merkezi’nde çocuklarınızın ilk at binme deneyimine şahit olabilir, İksir Hanım Çiftliği’nde birlikte ekeceğiniz ürünlerle toprakla uğraşmanın zevkini tadabilir, belki de çocuklarınızın toprağa attığı ilk tohumları görebilirsiniz.

 

Yeşilin her tonuyla bezenmiş Daday çevresinde yapacağınız yürüyüşlerle Kastamonu’nun eşsiz doğasını keşfedebilir, daha önce hiç görmediğiniz bitki ve hayvan türleriyle çocuklarınızla birlikte doğayı keşfetmenin keyfini yaşayabilirsiniz. Yaban hayatın en güzel örneklerinin olduğu bölgede, şanslıysanız bir karaca veya yaban tavşanı ile karşılaşabilirsiniz. Hayat karmaşasından uzakta yapacağınız bu keşif yolculuğunda doğanın yeniden canlanışına en yakın tanık siz olacaksınız.

 

Doğanın içerisinde konforlu bir tatil için gereken her türlü çözümü bünyesinde barındıran İksir Resort Town Su Spa’da kendinizi yenilenmek ve azalan enerjinize yeniden kavuşmak, Kastamonu’nun doğal ve tarihi güzelliklerine ailecek tanık olmak için saklı cennetin kapılarını birlikte aralayabiliriz. Yaşamın en güzel mimarları anneleri, baharın en güzel çiçekleriyle taçlandırabiliriz. Tüm yılın yorgunluğunu özledikleri tatille birleştirmek isteyen annelerimizi Anneler Günü’nde Tatil ve Yaşam Kasabası İksir Resort’ta hayata küçük bir ara vermek için bekliyoruz.

 

 

📆 03 Nisan 2015 Cuma 15:01   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR