MENÜ ☰
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Alt Manşet, Genel, Toplum » Çocuklar İçin Eğlencenin Adresi Kozzy Alışveriş ve Kültür Merkezi
Çocuklar İçin Eğlencenin Adresi Kozzy Alışveriş ve Kültür Merkezi

Büyüklere sunduğu fırsatların yanında minikleri de unutmayan Kozzy Alışveriş ve Kültür Merkezi ekim ayı boyunca her hafta sonu çocukları keyifli zaman geçirmeye davet ediyor. Ekim ayı sonuna kadar her cumartesi – pazar birbirinden eğlenceli atölyeler çocukları bekliyor.

 

 

Alışverişin yanı sıra kültür ve sanat etkinlikleri ile ziyaretçilerine keyifli zaman vaat eden Kozzy AVM, çocukları da unutmadı. 1 – 31 Ekim tarihleri arasında her cumartesi – pazar Kozzy AVM’de birbirinden renkli ve eğlenceli atölyeler meraklı minikleri çağırıyor.


Çocukları Keyifli Zaman Geçirmeye Davet Ediyor

Çocukların el yeteneklerinin gelişmesine katkıda bulunmak, aynı zamanda keyifli zaman geçirmelerini sağlamak amacıyla Kozzy Eğlenceli Çocuk Atölyeleri tarafından düzenlenen etkinlikte ekim ayı boyunca her cumartesi – pazar 15:00 – 17:00 saatleri arasında ve 29 Ekim Perşembe günü 15:00 – 17:00 saatleri arasında birbirinden eğlenceli yapım atölyeleri ile çocuklar doyasıya eğlenecekler. Birbirinden eğlenceli atölyelerin programı şöyle:

03 Ekim – Şirin Kirpi Yapım Atölyesi

04 Ekim – Renkli Baykuş Yapım Atölyesi

10 Ekim – Sevimli Maymun Yapım Atölyesi

11 Ekim – Zürafa Yapım Atölyesi

17 Ekim – Dinozor Yapım Atölyesi

18 Ekim – Kalem Yapım Atölyesi

24 Ekim – Anahtarlık Yapım Atölyesi

25 Ekim – Yumurta Süsleme Atölyesi

29 Ekim – Magnet Yapım Atölyesi

31 Ekim – Askılık Yapım Atölyesi
Kozzy Alışveriş ve Kültür Merkezi’nin Kozzy’nin minik ziyaretçileri için düzenlediği atölyelerde eğlenirken aynı zamanda iş paylaşımı, küme çalışması ve yardımlaşmayı öğrenecekler. Tüm minikler Ekim ayı boyunca Kozzy AVM Eğlenceli Çocuk Atölyeleri’ne davetliler.

Kozzy Alışveriş ve Kültür Merkezi Hakkında:

Şık ve modern mimari konsepti ile yaşamdan keyif alanların buluşma noktası olarak konumlanan Kozzy Alışveriş ve Kültür Merkezi, gün ışığının her köşede hissedildiği, semt sıcaklığını yansıtan özel mimarisi ile aydınlık ve sıcak bir atmosfer sunmaktadır. Kozzy Alışveriş ve Kültür Merkezi, zengin mağaza karması, özel mimarisi, değişik dünya lezzetlerinin sunulduğu restoranları, 9 salondan oluşan sineması, ziyaretçilerin kültür sanat alanındaki beklentilerine cevap veren 400 kişilik Gönül Ülkü ve Gazanfer Özcan Sahnesi, sergi salonları ve açık hava terasları ile misafirlerine alışveriş, tiyatro, sinema, eğlenceyi bir arada sunmaktadır.

 

📆 06 Ekim 2015 Salı 10:46   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR