MENÜ ☰
ARTDUŞ
Temmuz 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  
.
İstanbul 34 Gazetesi » Genel, Kartal, Manşet, Toplum » Çocuklar Üşümesin!
Çocuklar Üşümesin!

Hepimiz biliyoruz ki bu günlerde havalar epey bir soğuk.İstediğimiz kadar yapılı olalım istediğimiz kadar sıkı giyinelim, insan yinede üşüyor.Birde üşüyenlerin çocuk olduğunu düşünürsek durum içimizi sızlatıcı bir hal alıyor.

İşte tamda bugün bu anlatmış olduğumuz konuya el uzatan bir sosyal sorumluluk projesi gerçekleştirildi..

Kartal gönüllüleri ve Memleket Sevdalıları Dernekleri olarak Kartal Emex Otelde kahvaltı etkinliği düzenlendi..

Yaklaşık olarak 500 Kartallı kadının katıldığı kahvaltıda,Kartal gönüllüleri Derneği Başkanı Hülya Çimen Koyun ve Memleket Sevdalıları Derneği Genel Başkanı Gökhan Vural Taner Açılış konuşması gerçekleştirildi..

Kartal Gönüllüleri Derneği Başkanı Hülya Çimen Koyuncu konuşmasında:Kartal Gönüllüleri olarak elmizin uzandığı heryere özellikle çocuklarımıza yardım etmeye devam edeceğiz, Bugünkü etkinliğimizin amacı Kartal Soğanlıkta bulunan iki okulumuza çocuklarımıza Kış günlerinde üşümemeleri adına kıyafet yardımı yapacağız.. Yardımlarımız sadece Kartalla sınırlı olmayacak tabiki, Kartalda okumuş öğretmen olmuş Öğretmenlerimiz var siirt’te Şırnak’ta görev yapan mektuplarını alıyoruz bizler oradaki çocuklarımıza da yardım edeceğiz buraya gelen tüm dostlara teşekkür ediyorum iyiki varsınız dedi…

Yardım etkinliği kahvaltısına katılanlar arasında ;Cumhuriyet Halk Partisi Parti Meclis Üyesi Doç.Dr. Hüsnü Süslü, Cumhuriyet Halk Partisi İl Kadın Kolu Başkan Yardımcısı Yeşim Ağırman,Cumhuriyet Halk Partisi Kartal İlçe Başkan Adayı Dursun Sabancı,Cumhuriyet Halk Partisi Kartal İlçe Yöneticisi Saadet Çetinkaya,Cumhuriyet Halk Partisi Kartal Kadın Kolu Başkanı Kiraz Uzuntaş,Kartal Belediyesi Çevre Müdürü Dilek Kars,Kartal Gönüllüleri Başkanı Hülya Çimen Koyun ve Yönetimi,Memleket Sevdalıları Derneği Başkanı Gökhan Vural Taner,Kask Başkanı Naser Süleymanoğlu ve Kartal  kadınları katıldı..Bu ara kahvaltıya katılan davetliler Onuncu Yıl Marşı eşliğinde adeta çoştular ve gönüllerince eğlenmenin mutluluğunu yaşadılar. Ayrıca Türkiye’deki uluslararası bir turnuvaya katılmak için Kartal EMEX Otelde Kamp Yapan İran Kungfu Milli Takımı sporcuları kahvaltı programını izledikleri göze çarptı.

HABER FOTO;NURAY YILMAZ

 

Galeri
📆 07 Aralık 2017 Perşembe 13:28   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

YAZARLAR

ANKET

Yeni tasarımı beğendiniz mi?

Sonuçlar

Yükleniyor ... Yükleniyor ...

PİYASALAR