MENÜ ☰
ARTDUŞ
Aralık 2025
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  
İstanbul 34 Gazetesi » Genel, İlçeler, Kartal, Manşet, Toplum » CUMHUR İTTİFAKI KARTAL BELEDİYE BAŞKAN ADAYI MİMAR HÜSEYİN KARAKAYA EĞİTİM- BİR SEN’İ ZİYARET ETTİ.
CUMHUR İTTİFAKI KARTAL BELEDİYE BAŞKAN ADAYI MİMAR HÜSEYİN KARAKAYA EĞİTİM- BİR SEN’İ ZİYARET ETTİ.

Cumhur İttifakı’nın Kartal’dan Belediye Başkan Adayı gösterdiği Mimar Hüseyin Karakaya,AK Parti Kartal İlçe Başkanı Nimet Gündoğdu ve teşkilat mensupları ile seçim çalışmaları kapsamında sık sık sivil toplum kuruluşları ile bir araya gelmeye devam ediyor.Karakaya son olarak EĞİTİM-BİR SEN 4.no’lu şube merkezine bir ziyaret gerçekleştirdi. Sendika Başkanı Bilal Duran ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılandı.


Karakaya “Eğitim öğretim ve bilim hizmetleri alanında çalışmalar yürüten Eğitimciler Birliği Sendikasını ziyaret ettik. Misafirperverlikleri için sendikamıza teşekkür ederiz.”
Eğitim –Bir Sen 4.no’lu Şube Başkanı Bilal Duran ve yönetimi ise Karakaya’nın yaklaşımından memnuniyetlerini dile getirerek, belediyecilikte iş birliği ve ortak akıl anlayışının önemine vurgu yaptılar.

📆 16 Şubat 2024 Cuma 15:13   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL
29 Ekim

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

YAZARLAR

ANKET

Yeni tasarımı beğendiniz mi?

Sonuçlar

Yükleniyor ... Yükleniyor ...

PİYASALAR