MENÜ ☰
Mayıs 2024
P S Ç P C C P
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Genel, Manşet, Toplum » Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sultanbeyli Belediyesi’ni Ziyaret Etti
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sultanbeyli Belediyesi’ni Ziyaret Etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan katıldığı cenaze töreninin ardından Sultanbeyli Belediyesi’ni ziyaret etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Mart ayında evinde ziyaret ettiği 23 yaşındaki kas hastası Abdullah Samed Demir’in Abdurrahman Gazi Camii’nde düzenlenen cenaze törenine katıldı. İkindi namazının ardından kılınan cenaze namazına iştirak eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, Demir ailesine taziyelerini iletti.

Cenaze töreninin ardından Sultanbeyli Belediyesi’ni ziyaret eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, Belediye Başkanı Hüseyin Keskin’le 1,5 saat süren bir görüşme gerçekleştirdi. Görüşmede Sultanbeyli’de hayata geçecek olan proje ve hizmetlerle ilgili Başkan Keskin’den bilgi aldı. Ziyaretin ardından binadan çıkan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, ilgi gösteren vatandaşlara Prof. Dr. İsmail Hakkı Ünal tarafından kaleme alınan “40 Hadis’te Anne-Baba” başlıklı eser ile “Kur’an-ı Kerim’den Sureler ve Dualar” başlıklı eserleri hediye etti. Vatandaşlarla fotoğraf çektiren Cumhurbaşkanı Erdoğan daha sonra beraberindekilerle birlikte Sultanbeyli’den ayrıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın belediye ziyaretine AK Parti İstanbul Milletvekilleri Belma Satır ve Halis Dalkılıç, İstanbul Valisi Vasip Şahin, AK Parti İstanbul İl Başkanı Selim Temurci, AK Parti İstanbul İl Kadın Kolları Başkanı Şeyma Döğücü, AK Parti Sultanbeyli İlçe Başkanı Ali Sevinç, AK Parti Sultanbeyli İlçe Kadın Kolları Başkanı Fadime Aydın ve Sultanbeyli Belediye Meclis Üyeleri eşlik etti.

 

📆 04 Ocak 2018 Perşembe 11:59   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR