MENÜ ☰
..
Mart 2024
P S Ç P C C P
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Flaş, Genel, Manşet, Toplum » Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan ‘Türkiye İttifakı’ açıklaması
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan ‘Türkiye İttifakı’ açıklaması

MHP lideri Devlet Bahçeli dün yaptığı yazılı açıklamasında ‘ittifak’ tartışmalarına değinmiş, “Mutabakatın adresi zillet değil, cumhurdur. Başka ittifak arayışlarına gerek yoktur. Cumhur İttifakı çevresinde vızır vızır fitne kazısı yapanlara hem sırtımız dönük hem de kapımız örtüktür.

Böylesi açık tavır ve tercihi muhataplarımızdan da beklemek en tabii hakkımızdır.” diye AKP’ye çağrı yapmıştı. Çağrıya yanıt bugün AKP lideri ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan geldi.

Erdoğan “Terörle el ele olanlar bizimle ittifak halinde olamaz. Bazıları bu ifademizden (Türkiye ittifakı) fitne çıkarma gayretinde.” dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen TOBB 75. Genel Kurulu’nda konuşuyor

Erdoğan’ın konuşmasından satır başları:

TOBB’un 75. genel kurulunun ülkemiz ve iş dünyamız için hayırlara vesile olmasını diliyorum. Oda ve borsalarımız kendilerini çağın yeniliklerine uydurarak verdikleri hizmetlerin kalitesini yükselttiler.

Birileri borçlanma rakamları üzerinden fırtına koparmaya çalışıyor, bunun farkındayız. Maruz kaldığımız bunca saldırıya rağmen kamu borç stokumuzun milli gelirimize oranı yüzde 13,7 düzeyindedir. Göreve geldiğimizde bu oran yüzde 60’ın üzerindeydi Türkiye’yi 2023 hedeflerine birlikte kavuşturacağız. Türkiye’yi kur, faiz, enflasyon sarmalına hapsetmek isteyenlere karşı bu zaferi beraber kazanacağız.

‘BAZILARI HEMEN FİTNE ÇIKARTMAYA ÇALIŞTI’

Son zamanlarda bie şey moda oldu kucaklaşma zamanı. TOBB bu çatının altında kucaklaşmıyorsa bunun hesabını herhalde ben verecek değilim. Biz hiçbir zaman kucaklaşmadan kaçmadık onun için Türkiye İttifakı Cumhur İttifakı dedik. Bazıları Türkiye İttifakı ifademizi Cumhur İttifakımızın alternatifi gibi gösterek fitne çıkarma peşine düştü.

Dağdan gelen talimatlar neydi? Ankara’da İstanbul’da İzmir’de seçime girmeyeceksiniz. Sen parti değil misin? Niye girmedin seçime? Kusura bakmayın terör örgütüyle el ele olanlar, bizimle ittifak halinde olamazlar.

📆 02 Mayıs 2019 Perşembe 13:14   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR