MENÜ ☰
Mayıs 2024
P S Ç P C C P
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Genel, Kartal, Manşet, Toplum » Cumhuriyet Halk Partisi Kartal Gençlik Kolu Başkanı Gökçe: “Halkın iktidarını kuracağız”
Cumhuriyet Halk Partisi Kartal Gençlik Kolu Başkanı Gökçe: “Halkın iktidarını kuracağız”
Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul Gençlik Kolları, “Bize Bir Zafer Gerek” diyerek İstanbul’daki TİM Maslak’ta bir araya geldi. Cumhuriyet Halk Partisi Kartal Gençlik Kolları da yoğun bir katılım göstererek etkinliğe destek verdi.
“İhtiyacımız olan zaferi kazanacağız”
Etkinlik, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun “Başka gelecek gençlerle mümkün” mesajıyla başadı. İstanbul İl Gençlik Kolları Başkanı Burkay Düzce “İktidar hırsıyla yandığımızı bu salondan dosta düşmana bu salondan haykırıyoruz! Başka geleceği mümkün kılacak, ihtiyacımız olan zaferi kazanacağız” dedi.
İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu ise gençleri selamladığı konuşmasında, “Cesareti ve adanmışlığı Mustafa Kemal Atatürk’te görüyorum, Gezi’yi kazananlarda görüyorum. Ve aynayı çeviriyorum, sizlerde görüyorum. Bize bir zafer gerek, ve onu gençlerle birlikte kazanacağız” dedi. Etkinliği düzenleyicisi olan Gençlik Kolları Genel Merkezi adına konuşma yapan Gençlik Kolları Genel Başkanı Emre Yılmaz, “Aslanlar kendi tarihlerini yazana dek, av hikayeleri hep avcıları övecektir” dedi.
“Halkın iktidarını kuracağız”
Cumhuriyet Halk Partisi Kartal Gençlik Kolları da etkinliğe yoğun bir şekilde katılım sağladı. Öğlen saatlerinde Ahmet Şimşek Koleji önünde buluşan gençlik kolları üyeleri daha sonra özel araçlarla etkinliğin yapıldığı salona doğru hareket etti. Cumhuriyet Halk Partisi Kartal Gençlik Kolları Başkanı Tolga Gökçe, etkinlik sonrası yaptığı açıklamada “Bize Bir Zafer Gerek” programımıza katılım sağladık. Hedef 1919 ruhu ile İstanbul’da ve tüm Türkiye’de halkın iktidarını kuracağız” dedi.
Galeri
📆 28 Mart 2018 Çarşamba 11:25   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR