MENÜ ☰
ARTDUŞ
Aralık 2025
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Genel, İlçeler, Manşet, Toplum, Tuzla » Cumhuriyetin 102. yılı kutlamaları Tuzla Belediyesi’nde başladı
Cumhuriyetin 102. yılı kutlamaları Tuzla Belediyesi’nde başladı

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’na sayılı günler kala, Cumhuriyetin 102. yılı coşkusu Tuzla Belediyesi’nde başladı.

Tuzla Belediyesi Akademi Çocuk öğrencileri, ellerindeki “Cumhuriyet ilan edildi” pankartlarıyla belediye binasını ziyaret ederek, tüm müdürlüklerde bayram sevincini paylaştı.

Kutlamalar kapsamında, Akademi Çocuk öğrencilerinin uzun süredir hazırladığı resim, tablo ve el emeği çalışmalarından oluşan özel bir sergi, belediye binasında oluşturulan Cumhuriyet Köşesi’nde ziyarete açıldı. Sergide çocukların Atatürk figürleri, Türk bayrakları ve Cumhuriyet temalarını işledikleri eserler, ziyaretçiler tarafından ilgiyle karşılandı.

Etkinlikler sergiyle sınırlı kalmadı. Minik öğrenciler belediyedeki tüm müdürlükleri ziyaret ederek, Cumhuriyet Bayramı coşkusunu sloganlarla paylaştı ve çalışanlara el yapımı kartlar ile küçük hediyeler sundu.

Günün en anlamlı bölümlerinden biri ise çocukların sahne aldığı müzik dinletisi oldu. Akademi Çocuk öğrencileri, “İzmir Marşı” başta olmak üzere iki özel eseri seslendirdi. Performans, izleyiciler tarafından ayakta alkışlandı.

Tuzla Belediyesi yetkilileri, kutlamaların hafta boyunca farklı etkinliklerle devam edeceğini belirtti. Programlarla 29 Ekim’e kadar ilçede Cumhuriyet coşkusunun ve birlik duygusunun güçlendirilmesinin amaçlandığı ifade edildi.

📆 28 Ekim 2025 Salı 11:16   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL
29 Ekim

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

YAZARLAR

ANKET

Yeni tasarımı beğendiniz mi?

Sonuçlar

Yükleniyor ... Yükleniyor ...

PİYASALAR