MENÜ ☰
..
Mart 2024
P S Ç P C C P
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Genel, Manşet, Teknoloji, Toplum » Dell Türkiye’de iş istasyonları pazarında zirveye yerleşti
Dell Türkiye’de iş istasyonları pazarında zirveye yerleşti

IDC verilerine göre, Dell’in Türkiye’deki iş istasyonları pazar payı, yüzde 48’in üzerine çıkarak çeyrek başına yüzde 16’lık artış göstermeyi başardı.

 

Şirketin inovatif iş istasyonu çözümleri Dell Precision M3800, Dell Precision Tower serisi ve Dell Precision Rack 7910 Türkiye’de büyük ilgi gördü.

 

Istanbul – 22 Temmuz 2015 – 2015 yılının ilk çeyreğinde Dell, iş istasyonları alanındaki sürekli yükselişini devam ettirdi. International Data Corporation’ın (IDC) çeyrek bazlı iş istasyonu raporuna göre, Dell Türkiye üst üste 5 çeyrekte de pazar payını artırarak ilk sıraya çıkmayı başardı. IDC verilerine göre, ilk çeyrekte iş istasyonları pazar payında yüzde 17’lik artış yakalayan Dell, Türkiye’deki payını yüzde 48.4’e çıkardı.

 

Dell, iş istasyonu pazarında müşterilerin ve işlem güvenilirliği performansına odaklandı. Şirketin, Türkiye iş istasyonu pazarında zirveye çıkmasını sağlayan inovatif iş istasyonu çözümleri Dell Precision M3800, Dell Precision Tower serisi ve Dell Precision Rack 7910 beğeniyle karşılandı.

 

“Dell, alanında uzman kullanıcıların ihtiyaçlarını dikkate alarak en iyi performansı sunan özelliklerle donattığı iş istasyonları yaratıyor” diyen Dell Türkiye Ülke Müdürü Didem Duru, sözlerini şu şekilde sürdürdü:

 

“Şirket olarak müşterilerimizi dinleyerek, iş istasyonları çözümlerine yeni özellikler katmaya devam ediyoruz. Tüm bunların yanı sıra Türkiye’deki iş ortaklarımız da Precision markamıza güvenerek yatırımda bulundu ve pazara çözümlerimizin faydalarını başarılı bir şekilde anlattılar. Tüm bu gelişmeler Dell olarak kanalla birlikte istikrarlı bir büyüme yaşadığımızın göstergesi oldu.”

 

Inovatif iş istasyonu çözümleri Türkiye’de ilgiyle karşılandı

 

Dell Precision Tower 5810, Tower 7810, Tower 7910 ve Rack 7910 çözümleri mühendislik, üretim ve medya ile eğlence sektörü gibi bilgi işlem yoğun alanlardaki müşterilerin ihtiyaçları göz önünde bulundurularak geliştirildi. Dell’in performansı artıran son sürüm yazılım aracı Dell Precision Optimizer 2.0, iş istasyonlarını otomatik olarak ayarlayarak uygulama performansını en üst seviyeye çekmeyi başardı.

 

Dell’in patentine sahip olduğu Güvenilir Bellek Teknolojisi (Reliable Memory Technology -RMT) felaketlere sebep olan bellek hatalarını proaktif şekilde engelliyor ve bellek yaşam süresini uzatıyor. Ayrıca sistemler internet bağlantısına sahip olmadığı durumlarda dahi Dell’e özgü Intel vPro eklentisi, uzaktan BIOS yönetimi ve sabit sürücü temizliği yapabiliyor.

 

Dünyanın en ince ve hafif 15 inç mobil iş istasyonu Dell Precision M3800, video editörlerine, grafik tasarımcılarına, mühendislere ve diğer alanında uzman kullanıcılara daha önce hiç olmadığı kadar taşınabilirlik, eşsiz güç ve güvenilir performans sunuyor.

Etiketler:
📆 22 Temmuz 2015 Çarşamba 13:59   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR