MENÜ ☰
.
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Flaş, Genel, Kartal, Manşet, Toplum » Derebaşı Köyü Derneğinden kahvaltı programı.
Derebaşı Köyü Derneğinden kahvaltı programı.

Erzincan Refahiye Derebaşı köyü yardımlaşma ve güzelleştirme derneği ve dernek üyeleri kahvaltı programında bir araya geldi

Erzincan Rafahiye Derebaşı köyü derneğinin düzenlediği kahvaltı programı birdakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı.

Kahvaltının  açılış konuşmasını dernek Başkanı Halil İbrahim Bal gerçekleştirdi..
HALİL İBRAHİM BAL’DAN TEŞEKKÜR

Erzincan Derebaşı köyü Dayanışma Derneği başkanı Halil İbrahim Bal kahvaltıya katılan herkese teşekkür etti.Bal, “Bu güzel sabah kahvaltısında değerli zamanlarını ayırarak bizleri yalnız bırakmayan üyelerimizi, iş adamlarımızı, misafirlerimizi aramızda görmekten gururlu ve mutluyum” dedi.
EL ELE GÖNÜL GÖNÜLE ÇALIŞIYORUZ


Dernekleşmenin önemine vurgu yapan Halil İbrahim Bal sözlerine devam etti “Sizler evinize hoş geldiniz. Hemşeri dernekleri özellikle dışarda yaşayanlar için çok önemli. İnsanların hem doyduğu hem de doğduğu yer var. Hem doğduğumuz yere sahip çıkacağız hem de doyduğumuz yere sahip çıkacağız. Birlik, beraberlik çok önemli. İnsanların bir araya gelerek organize olması toplumların gelişmesi açısından çok önemli. Çünkü bu tür birliktelikler sorunları ortaya koyar, sorunların çözümünü de ortaya koyar. Birlikten her zaman kuvvet doğar dedi..


Küçükyalı Süreyya İlmen Kültür Merkezi (Kubbealtı)salonunda düzenlenen kahvaltıya ,Cumhuriyet Halk Partisi Kartal Belediye meclis üyesi Özlem Bulut,Erzincan Derebaşı Köyü Derneği Başkanı Halil ibrahim Bal Erzincan Refahiye Dernekler Federasyonu Genel Sekreteri Müslüm Tepe,Çevre köy Dernek Başkanları ,Kanaat Önderleri,Derebaşı köyü Dernek üyeleri katıldı.

Kahvaltı birlik ve baraberlik mesajı ile son buldu.

Haber Foto;Nuray Yılmaz

Galeri
📆 05 Mayıs 2019 Pazar 22:07   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR