MENÜ ☰
Mayıs 2024
P S Ç P C C P
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Kartal, Manşet, Toplum » DEVA PARTİSİ KARTAL’A VİZYON KATACAK
DEVA PARTİSİ KARTAL’A VİZYON KATACAK

Deva Partisi Kartal Belediye Başkan adayı Av.İltan Ekmekçioğlu basın mensupları ile bir araya geldi.

Kartal Kuzine kafede gerçekleşen kahvaltılı program da basın mensupları ile bir araya gelen Av.İltan Ekmekçioğlu Kartal’a vizyon katmak için aday oldum dedi.

Program da konuşma yapan Ekmekçioğlu, seçim çalışmaları kapsamın da hazırlamış olduğu Vizyon Kentsel dönüşüm projesinin tanıtımını yaptı ve şunları söyledi;

KARTAL’A VİZYON KATACAĞIZ
”Kordon boyu mahallesin de yapılacak olan proje yaklaşık 3-4 km’lik bir alanı kaplayacak olmasına rağmen bütün Kartal’a değer katacak bir proje.


Her binanın altı dükkan olacak olan projemiz Kartalımızı adeta bir cazibe merkezine getirecek ve yaratacağı hareketlilikle diğer mahalle esnaflarına da faydası olacak.


Projemize başlandığın da yaklaşık 500 kişiye yeni iş imkanları sağlanacak ve 30 bin nüfuslu mahallenin gündüz nüfusu en az beşe katlayacak.

ÇALMADIK KAPI BIRAKMAYACAĞIZ
Diğer mahallelerle ilgili de seçim çalışmalarımız olacak ve o mahallelerimizin sorunlarını da çözecek çözüm önerilerimiz hazır.


Mahalle muhtarlarımızla yapacağımız çalışmalarla Kartal’da çalmadık kapı bırakmayacağız.
Kartal’ın insanlar tarafından tercih edilen bir Kent halne dönüşeceğini hep beraber göreceksiniz, alış veriş mağazaları ve marinası ile İstanbul’un en güzel ilçesi haline dönüşecek Kartal.


Dedi ve sözlerini sonlandırdı.


1980 Ordu doğumlu olan Av.İltan Emekçioğlu yaşının genç olmasına rağmen ufku açık siyasetçilerimizden.
Kendisnine çıktığı bu yolda başarılar dileriz.

İltan Ekmekçioğlu kimdir?
1980 yılında İstanbul’da doğdu, aslen Ordu Perşembe’lidir. Sırasıyla FMV Ayazağa Işık lisesi, İstek Vakfı Acıbadem ve Yeditepe Üniversitesi Hukuk Fakültesinden Mezun oldu. 2009 yılından beri aktif avukatlık yapmaktadır. Yayımcısı Adalet Kitap Evi olan 2 adet basılmış Hukuk kitabı bulunmaktadır.

ilki AĞUSTOS 2021 – TÜRK HUKUKUNDA KONKORDATO -, ikincisi Eylül 2021 – İNŞAAT HUKUKU – . Aralık 2020 yılında DEVA Partisi Kartal Kurucu ilçe Başkanı olarak atanmıştır. 2024 Mahalli İdare seçimlerinde DEVA Partisi Kartal Belediye Başkan Adayıdır. İyi derecede ingilizce bilmektedir. Evli ve bir kız babasıdır.
Miraç Kandili, duaların kabul edildiği, günahların affedildiği mübarek bir gündür. Bu özel gecede, dualarımızın kabul olması ve kalplarimizin sevgi ve hoşgörü ile dolması temennisiyle, tüm İslam aleminin Kandilini kutlarım

6 Şubat depremi, ülkemizin birçok yerinde büyük üzüntü ve yıkım yaratan bir felaketti. O gün, yaşamını yitiren insanlarımız için Allahtan rahmet diliyorum. Depremin acı hatırası, bizi her zaman daha güçlü bir dayanışma içinde olmaya sevk etmiştir. Kaybettiklerimizi asla unutmayacağız, Depremlerin yaralarını sarmak, gelecekte benzer felaketleri önlemek için daha fazla çaba harcayacağız. Bu acı hatırayla, birlikte hareket ederek daha güvenli bir yarın inşa etme kararlılığı ile depreme dayanıklı konutların üretimini üzerimizde bir görev olarak görüyoruz.


Ve bu vesile ile bu güzel alanda toplanmamıza vesile olan merkez kartal projesini sizlere tanıtmak istiyorum.


Merkez Kartal projesi,500.000m2 lik bir alanda Belediyenin garantörlüğünde, itibarlı inşaat firmaları konsorsiyumu eliyle yapılması planlanan bir projedir, ( örnek olarak 1990 ların sonu Ataşehir) Bu projede, 100.000 araçlık kapalı otopark,
Okul alanı, üniversite alanı, hastane kompleksi, dini tesis alanı, spor alanı, toplu konut alanları, marina, sinema ve tiyatro kompleksi, otel, den oluşmakta ( örnek vadistanbul )
Belediye yönetim şirketi kurarak %30’u beyaz yaka üst düzel yönetici olarak toplamda 7500 kişiyi işe almayı hedefliyoruz. Çalışanların %51 den fazlası kadın olacak
Tüm yapıların altında 2 katlı otapark olacak, bu otoparkların yönetimi ve geliri belediyenin şirketine devredilecek. Belediyenin finansman sorunu bitiriyoruz.


Yönetim firması, tüm bu alanı bir AVM konsepti ile yönetecek , hangi dükkana ne tip iş yeri açılacağı, hangi saatler arası faaliyet göstereceğini belediye belirleyecek. Her ekonomik güce göre alışverişe uygun dükkân olacak. Aynı projede her bütçeye uygun marketler dahi bulunacak, lüks restoran da olacak belediyenin kent lokantası da. Tüm halkımızın tereddüt etmeden bütçesine göre alışveriş yapıp vakit geçirebileceği, nefes alabileceği sosyalleşebileceği bir proje,
Site aidatı emsallerinin beşte biri olacak çünkü yönetimi belediyede olacak belediye bu şirketle sadece bu proje ile sınırlı olmaksızın Kartal sathında ulaşabilir ücretlerle bina yönetim hizmeti verecek. ( hem iç denetim hemde her yıl yapılacak dış denetimler ile buharlaşan mal ve hizmetlerin önünü geçilecek hesap verilebilir yönetim olacak )
Belediye Turizm firması kuracak sadece proje alanı sınırlı olmaksızın, Kartal sathında faaliyetler planlayarak kartalın Turizm’ini canlandıracak, yerel işletmelere ek gelir kapısı olacak. Bu belediye şirketi sivil toplum kuruluşları ile işbirliği halinde olarak Kartal halkının menfaatlerini gözeterek tanıtım projeleri geliştirecek ve uygulayacak.
Bu proje ile uygulama alanında Yeşil alanı %50 ye çıkaracağız,

Galeri
📆 06 Şubat 2024 Salı 14:16   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR