MENÜ ☰
Mayıs 2024
P S Ç P C C P
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Genel, İlçeler, Kartal, Manşet, Toplum » DOSYALAR BİR BİR ELDEN GEÇİRİLİYOR
DOSYALAR BİR BİR ELDEN GEÇİRİLİYOR

Kartal Belediye Meclisi İmar Komisyonu biriken ve komisyondan geçmesi gereken yüzlerce Dosya ile adeta savaşıyor.

 

Üçü CHP’li ikisi AK partili meclis üyesinden oluşan İmar Komisyonu Başkanlığını Dila Damla Öner, yapıyor. Komisyon üyeleri(CHP) Tuncay Şahan,(CHP)Hüseyin Tozkoparan)CHP) Mimar Hüseyin Karakaya,(AK Parti) Nizamettin Altınbaş (Ak Parti).

 
MECLİS AYDA ÜÇ DEFA TOPLANIYOR
Kartal Belediye Meclisi her ayın ilk haftasında toplanıyor Yaklaşık 500 bin nüfuslu Kartalın en önemli sorunları arasında bulunan İmar sorunu ve sorunları Beş üyenin özverili çalışmaları ile, günün geç saatlerine kadar çalışarak çözüme kavuşturuluyor. Meclis üyelerince ilgili komisyonlara havale edilen yüzlerce dosya ile adeta savaşan ve çözüm üreten Komisyon üyeleri meclis toplantısı tamamlandıktan sonra işbaşı yapıyorlar. Masa üstüne yığılan yüzlerce dosyayı çözüm getirmek için çok büyük çaba sarf ettiklerini belirten Kartal belediye meclis üyesi ve İmar Komisyonu Başkanı Dila Damla Öner,”Komisyonumuza havale edilen imar dosyalarını dikkatle inceliyoruz. Yasalara ve mevzuata uygun olan dosyaları komisyondan geçiriyoruz” diyor.
UYUM İÇİNDE ÇALIŞIYORLAR
Komisyonun mesleki olarak en tecrübeli ismi olan AK partili meclis üyesi ve imar komisyonu üyesi Mimar Hüseyin Karakaya, mesleki yönden komisyona katkı sunduğunu belirtiyor ve “ İktidar ve muhalefet üyeleri olarak Kartal’ın ve Kartal halkının menfaatleri doğrultusunda örnek denilebilecek imar çalışması yapıyoruz” diyor.
HABER-FOTO: FETHİ SATICI

📆 06 Kasım 2015 Cuma 09:05   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR