MENÜ ☰
Mayıs 2024
P S Ç P C C P
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Genel, Manşet » DP KARTAL BELEDİYE BAŞKAN ADAYI UĞUR TAŞPINAR OLDU
DP KARTAL BELEDİYE BAŞKAN ADAYI UĞUR TAŞPINAR OLDU

Adnan Sancağın Demokrat Parti Kartal Belediye Başkan adaylığından çekilmesi ile boşalan adaylık koltuğuna UĞUR TAŞPINAR oturdu.

Belediye meclis üyesi adayları ve İlçe başkanlığının aldığı kararla Adnan Sancak adaylıktan çekilince yerine en az Sancak kadar partisine emeği olan Uğur Taşpınar aday oldu.

Aslen Niğde Aksaraylı olan ama doğma büyüme Kartal’da oturab Taşpınar Petrol iş mahallesinde Kaan Bilgisayar olarak bilinen işletmeninde sahibi.

Daha önceki dönemlerde, meclis üyeliği adaylığı ve Milletvekili adaylığıda bulunan Taşpınar açıklamasında şunları söyledi.

Sayın adayımız Adnan Sancak adaylıktan çekilme kararı alınca başından bu yana kararlı olduğumuz ve Kartal’da çok iyi işlere imza atacağımız Belediye Başkanlığı yarışını sürdürmek adına aday oldum. Sayın Sancak kendince haklıs sebeplerden ötürü çekildiği adaylık yarışında yine bizimle beraber sahada, sokaklarda, mahallelerde olacak el ele verip partimiz için en iyisini yapacağız. Adnan Sancağın adaylığı döneminde arkasında olan Boşnak Camiası yine bizimle beraber olacak ve ona ne söz verdilerse benim adaylık sürecimde de bizlere desteklerini esirgemeyecekler.

Hepimiz Kartal’lı yız ve Kartal’ın menfaatleri için çalışacağız, partimiz daha önceleri çok güzel işlere imza atmıştır bizlerde o imzalara yenilerini eklemek için buradayız.. dedi.

Uğur Taşpınar’a çıktığı yolda başarılar dileriz.

📆 21 Şubat 2019 Perşembe 16:03   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR