MENÜ ☰
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Alt Manşet, Genel, Toplum » DÜNYA’NIN GÖZÜ TÜRKİYE’NİN TÜNELCİLİK FUARI “TUNNEL EXPO TURKEY”DE
DÜNYA’NIN GÖZÜ TÜRKİYE’NİN TÜNELCİLİK FUARI “TUNNEL EXPO TURKEY”DE

Birkaç yıl içinde tünelciliğe 35 milyar Euro’nun üzerinde yatırım yapılması beklenen Türkiye, Dünya’da tünelcilik faaliyetlerinin öne çıktığı en önemli ülkelerden biri olarak önemli rol oynuyor.

 

Bu kapsamda Demos Fuarcılık ve Tünelcilik Derneği (TÜNELDER) tarafından ikinci kez organize edilen Türkiye’nin tek tünelcilik fuarı, sektör temsilcileri ile konusunda deneyimli uzmanları bir araya getiriyor. Tünel Yapım Teknolojileri ve Ekipmanları Fuarı, Orman ve Su İşleri Bakanı Profesör Dr. Veysel Eroğlu’nun katılımı ile 27 Ağustos saat 12:00’da kapılarını ziyaretçilerine açacak.

Tünel Yapım Teknolojileri ve Ekipmanları Fuarı “Tunnel Expo Turkey”, bu yıl 27-29 Ağustos 2015 tarihleri arasında İstanbul CNR Expo Fuar Merkezi’nde dev sektör temsilcilerini ağırlayacak.

Geçtiğimiz yıl sektör temsilcileri tarafından büyük ilgi gören Tünel Yapım Teknolojileri ve Ekipmanları Fuarı’nda 4 gün boyunca sektörün önde gelen temsilcileri ve akademisyenler, yeni teknolojileri ve bilgilerini katılımcılara aktaracak.

Fuara Türkiye’de son yıllarda büyük yatırımlar yapılan karayolu ve metro tünellerinin planlaması, inşası ve kullanımında gerekli olan her türlü makine, teçhizat ve ekipman üreticilerinin yanı sıra mühendislik – müteahhitlik şirketleri de ilgi gösteriyor. Bu yıl Dünya Tünelciler Birliği’ne (International Tunneling Association – ITA) üye 70 ülkenin ikişer temsilcisinin de davet edildiği fuarda, uluslararası büyüklükte tanıtım ve işbirliği fırsatı oluşturulması amaçlanıyor. Davet edilen ülkeler arasından en az 30 üye ülke temsilcilerinin katılımı bekleniyor.

Aynı tarihlerde ve aynı yerde üç gün sürecek olan “4. Tünelcilik Kısa Kursu” da (4th Tunneling Short Course) bu etkinlikler içinde yer alacak. Kursun bu seneki ana temalarını “TBM Tünelciliği, Klasik Tünelcilik (NATM) ve Yeraltı Madenciliği” oluşturuyor. 15 bin metrekarelik bir alanda yerli ve yabancı 92 firmanın katılacağı Fuarı 24 farklı ülkeden sektörle doğrudan ilgili toplam 4 binin üzerinde kişinin ziyaret etmesi bekleniyor. Fuar kapsamında sektörle doğrudan ilgili kişilere yönelik düzenlenecek olan Tünelcilik Eğitim Semineri’nde de yaklaşık 30 yerli ve yabancı uzman konuşmacı yer alacak.

 

📆 19 Ağustos 2015 Çarşamba 11:05   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR