MENÜ ☰
.
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Genel, İlçeler, Kartal, Manşet, Toplum » EBUBEKİR TAŞYÜREK ‘KONGREMİZİ ŞANLI GEÇMİŞİMİZE UYGUN YAPACAĞIZ’
EBUBEKİR TAŞYÜREK ‘KONGREMİZİ ŞANLI GEÇMİŞİMİZE UYGUN YAPACAĞIZ’

Değerli Kartallı Dava Kardeşlerimiz,


13 Ocak Çarşamba günü AK Parti Kartal İlçe Teşkilatımızın 7.Olağan Kongresini şanlı geçmişine ve saygın teşkilat anlayışına uygun şekilde yapacağız.


Kongremizin şimdiden Kartalımıza, İstanbul’umuza ve Ülkemize hayırlı uğurlu olmasını canı gönülden diliyoruz.


Bu süreçte kongremize gölge düşürmek isteyen bazı kendini bilmez müptezeller ‘Genel Merkez adına bir anket çalışması yapıyoruz’ diye teşkilat mensuplarımızı aramaktadırlar. Ne Genel Merkezimizin ne de Teşkilatımızın herhangi bir biriminin böyle bir anket çalışmasıyla uzaktan yakından ilgisi yoktur.


Aramıza nifak sokmak isteyen, haddini bilmez bu tür şer odaklarına fırsat vermeyeceğinize ve sizi bu şekilde arayarak rahatsız edenlere gerekli cevabı vereceğinize dair inancımız tamdır.


Teşkilat olarak iletişim bilgilerimizi izinsiz kullanarak Kişisel Verileri Koruma Hakkındaki Kanun hükümlerine göre de ağır suç işlenen bu fitne çalışması hakkında gerekli hukuksal girişimleri başlatmış bulunmaktayız.


Davamızın inançlı birer neferi olan siz değerli kardeşlerimizin, teşkilatçılık şuuruyla doğru bildiğiniz hak yolda yürüyerek, bu tür fitnecilere itibar etmeyeceğinize ve kaale almayacağınıza bütün kalbimizle inanıyor saygı ve sevgiler sunuyoruz.

Galeri
📆 08 Ocak 2021 Cuma 16:56   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR