MENÜ ☰
..
Mart 2024
P S Ç P C C P
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Alt Manşet, Genel, Toplum » Egenin iki yakasından balık ve meze lezzetleri Kalamış’ta OUZO Roof Restaurant’ta buluştu.
Egenin iki yakasından balık ve meze lezzetleri Kalamış’ta OUZO Roof Restaurant’ta buluştu.

Wyndham Grand İstanbul Kalamış Marina Hotel’in terasında açılacak olan, modern konseptli balık restoranı 7 Kasım 2014 tarihinde lezzet severlerle buluşuyor.

Ouzo Roof Restaurant ‘ta ödüllü milli şef Rafet İnce’nin meze ve balık sunumları Kalamış’ın muhteşem manzarası eşliğinde lezzet severlere keyifli deneyimler yaşatacak!

Geleneksel Türk mutfağını modern yorumlar katan Şef Rafet İnce, salaş balık restoranlarının aksine “Ouzo Roof Restaurant’ta modern konsepti tercih etti.

Adını Yunanistan’ın geleneksel içkisi uzo’dan (Ouzo) alan OUZO Roof Restaurant’ta kaybolmaya yüz tutmuş Akdeniz lezzetleri gün yüzüne çıkarılacak. OUZO’da Yunan ve Türk meyhane kültürlerini içeren balık ve meze çeşitleri sunulacak.

 

 

 

Karides kavurma, midye ızgara, sakızlı kalamar…

 

 

Akdeniz kıyılarından, Egeden, Yunan adalarından gelen en taze ürünler ile Ouzo Roof Restaurant’ta lezzet sunumlarına dönüşecek. Alaçatı pazarından ot mezeleri, Hatay’dan kırma erik zeytini, Kaz Dağları’ndan zeytinyağlı enginar halakati, İzmir Şirince’den gelen orijinal sakız ile yapılan Sakızlı Ahtapot, Ouzo’lu Salata, Rakıda pişmiş kuzu yanağı, rakı şişesinde sunulan paella, Mizitra peyniri ile hazırlanan farklı sunumlar, Portekiz’den gelen Morina Balığı Cataplana, Girit’ten özel getirilen Ouzo, balıklı Çerkez tavuğu, Alinazik üzerinde karides kavurma, deniz mahsulleri kuru patlıcan dolması, şişte fümelenmiş midye ızgara, sakızlı kalamar ızgara külbastı ve Atina’dan gelen Aktivyas Ouzo Roof’ta mutlaka denenmesi gereken lezzetler arasında yer alıyor.

 

 

Ouzo Roof Restaurant, Türk damak tadına uygun lezzetleri sevenlerin yanı sıra farklı kültürlerden misafirlerin de beğenisini kazanacak lezzet ve sunumlarıyla gurme damaklara hitap etmeye geliyor.

 

 

İstanbul’un en keyifli manzarasına sahip Ouzo Roof Restaurant iş dünyasının da en önemli tercihleri olacak. Gecenin ilerleyen saatlerinde misafirler Ouzo Roof Barın ışıltılı Kalamış koyu ve marina manzarasında 02:00’a kadar keyif yapabilecekler.

 

 

Ouzo Roof Restaurant &Bar, ayrıca mevsime göre Akdeniz, Türk ve Yunan mutfaklarından çok çeşitli lezzetler sunarak misafirlerine birçok alternatif de sunuyor.

 

 

Öğle yemeği için Pazartesi-Cumartesi günleri 12.00 – 15.00 saatleri arası ve akşam yemeği için her gün akşam 19.00’dan gece 00.00’a kadar hizmet veren restoran için rezervasyon yaptırılması da gerekiyor. Ouzo Roof Bar’ın zengin içki menüsü ve şarap kavı ile gecelerin ışıltılı mekanı olacak. Yemek öncesi ve yemek sonrası hazmı kolaylaştırıcı (konyak, Viski,Ouzo vb.) olmak üzere çok çeşitli içki alternatifleri sunulan mekanda aynı zamanda yemek sonrasında, Remy Martin Louis XIII, yıllandırılmış Bisquit konyakları, 40 yıllık Malt Viskiler gibi seçilmiş konyak ve viskiler veya Porto şarapları eşliğinde teras barımızda puronuzun keyfini çıkarabilirsiniz.

 

Wyndham Grand İstanbul Kalamış Marina Hotel

Adres: Kalamış Fener Caddesi 38 – Kalamış İstanbul

📆 31 Ekim 2014 Cuma 11:51   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR