MENÜ ☰
Mayıs 2024
P S Ç P C C P
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Genel, İlçeler, Kartal, Manşet, Toplum » EKREM ERAY ARDA ”KARTAL KAZANACAK”
EKREM ERAY ARDA ”KARTAL KAZANACAK”

Yerel seçimler kapıda ve heyecanı her geçen gün daha da artıyor.


Seçime giren partilerin adayları çalışmalarını sürdürüyorlar. Adaylar la beraber çalışmalarını sürdüren Meclis Üyesi adayları da sürece katkı sunuyorlar.

ARDA BOYLARINDAN KARTAL’A
Ekrem Eray Arda, genç ve başarılı bir siyasetçi ve üç kuşak Kartal’lı.
Genç yaşın da yaşıtlarının henüz hayata atılma planları yaparken o Demokrat Parti İstanbul İl Başkanlığı görevine getirildi ve başarı ile yürüttü.


Genç siyasetçi kısa sürede elde ettiği tecrübesi ile kendisi gibi genç ve Başarılı Belediye Başkan’ı ve adayı Gökhan Yüksel’e katkı sunacak.


1800’lü yılların sonların da Bulgaristan’dan Kartal’a göçen ve o günden bu güne Kartal’da yaşayan bir ailenin ferdi olan Arda Kartal kazansın diye siyasi hayatıma burada devam etme kararı aldım dedi.

Ekrem Eray Arda, gençlere spor dalında hizmetlerin arttırılması gerektiğini ve şunları söyledi.

”2019’dan bu yana İBB kaynaklarının doğru yönetilmesi sayesinde ilçelerimize önemli tesisler kazandırıldı. İBB Başkanımız Ekrem İmamoğlu’nun spor kenti İstanbul vizyonu doğrultusunda, Gökhan Başkanımızın çalışmaları neticesinde Kartal da payını aldı. Bu 5 yıllık döneme baktığımızda taşa toprağa değil; insana yapılan yatırımı ve başarılı sonuçlarını görüyoruz.

Spor yalnız sağlıklı bir hayatın, gençlerimizin eğitiminin olmazsa olmazı değil; aynı zamanda büyük bir endüstri. Vefakat ne yazık ki Türkiye’de kaynaklar yanlış ellerde olduğu için, ülke ekonomisine umulan katkıyı sağlayamadı. Almanya’daki Türk çocuğu uluslararası liglerde oynarken buradaki çocuklara gerekli imkanlar sağlanmadı. Gençlere top oynayacak arsa bırakılmadı. Bu noktada elini taşın altına sokan belediyelerimizin fark yarattığını görüyoruz. Endüstri kurulurken ilk düğmenin doğru iliklenmesi çok önemli, kamu desteği şart. Kartal’da yapılanların, bu ülkeye Kartalspor gibi bir gerçek kazandırmış olan ilçemizin, yarın ülkemize ve dünya sporuna yeni Arda Güler’ler kazandırmak için önemli bir adım olduğuna inanıyorum.

Belediyemizin spor kulüplerine verdikleri destekler de hayati önem arz ediyor. Mahalledeki çocuklarımızı en iyi yine o mahallelerin büyükleri tanır; hayatını spora ve gençlerimize adamış bu insanların katkıları ile birlikte sporcularımızın gelişimini izlemek, hangisinin nasıl bir kariyer inşa etmesi gerektiğini planlamak mümkün. Bizim muhteşem bir gençliğimiz var, yeter ki ellerinden tutulsun! Büyük kulüplerimizin gelip bu kaynağı değerlendirmesi için gerekli görüşmeleri yaptık, yapıyoruz. “Dünyanın öbür ucunda golcü aramaya gerek yok, Kartal’da böyle bir kardeşimiz var” diyeceğiz.

Spor denildiğinde akla Türkiye’de ilk futbol geliyor, ancak diğer spor dalları da sürekli büyüyor, gelişiyor. Her biri kendi ekonomisini yaratıyor. Spor kalkınmanın önemli bir parçası. Gökhan Başkanımızın Kartal’a kazandırdığı Karlıktepe Spor Parkı’na bakın; tenis kortuna kadar var. Spora bu şekilde bütüncül şekilde yaklaşılmalı. Hakeza son bir yıldır kürek sporunu İstanbul’da gündeme taşımayı başardık. Kartal’dan Kadıköy’e olan sahil hattında sabah işe gitmeden önce kürek çekenler var artık. Bakın, bu vizyondur. Yabancı spor şirketlerinin insanları salonlara tıkmasına dur diyoruz, insanlarımızı temiz havada spor yaparak sahillerimizden yararlanmaya davet ediyoruz. Kim kazanıyor? Avrupalı Amerikalı şirketler değil, benim Kartallı kardeşlerim kazanıyor. Biz de zaten Kartallı kardeşimiz kazansın istiyoruz. Biz bu pastayı büyütmek istiyoruz.
Her spor dalında Arda Güler’ler yetiştirmeliyiz. Bugün bir fabrikanın yıllık ihracatını bir sporcu transferiyle geçebiliyorsanız, burada herkesin durup düşünmesi gerekir. Bu transflerin cari açığı kapatma oranına bakın, şaşıracaksınız. Biz de Kartal’da elde edeceğimiz başarılarla daha çok şaşırtma niyetindeyiz”.

Galeri
📆 05 Mart 2024 Salı 10:38   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR