MENÜ ☰
..
Mart 2024
P S Ç P C C P
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Alt Manşet, Genel, Toplum » EMİR CEVDET ŞAŞMAZ’IN HAVALİMANINDA ÇEKTİĞİ SON GÖRÜNTÜLERİ
EMİR CEVDET ŞAŞMAZ’IN HAVALİMANINDA ÇEKTİĞİ SON GÖRÜNTÜLERİ

EMİR CEVDET ŞAŞMAZ’IN HAVALİMANINDAKİ SON GÖRÜNTÜLERİ VE SESLİ MESAJI UÇANKUŞ TV’NİN GÜNDEM KANATLARIMIZIN ALTINDA PROGRAMINDA YAYINLANDI.

Türkiye haftalardır Ukrayna’da işlenen cinayete kilitlendi. İşte Benim Stilim’in yarışmacısı İş adamı Cevdet Emir Şaşmaz’ın Kiew’de aralarında yasak aşk yaşadığı iddia edilen 19 yaşındaki Vijdan Vatansever’in de olduğu 2 kadının yanında boğazı kesilerek öldürüldüğü iddia edilmiş, Tarkan isimli katilin ise kaçtığı öne sürülmüştü. Ancak her şey bundan sonra başladı. Türkiye’ye gelen ceset teşhis edilemedi ve hem Cevdet Emir Şaşmaz’ın eşi Nazlı Hamarat, hem de annesi Adli Tıp’tan DNA testi yapılmasını istedi. Tam da bu sırada filmleri aratmayan bir senaryo yazıldığı iddiası ortaya atıldı. Eşi Nazlı Hamarat’ın teşhis konusunda zorlanması ve ardından hastaneye çağırdığı yakın dostları Sabri Beyhan’ın da cenazenin boyunun 20 cm daha uzun olduğunu söylemesi olaya başka bir boyut kattı. Acaba Türkiye’ye gelen cenaze Emir Cevdet Şaşmaz’a ait değil miydi?

KATİLİN KİM OLDUĞUNU TESPİT EDECEĞİM

 
Tüm gözler Adli Tıp’tan çıkacak rapordaydı. İşte kafaları bulandıran bu sorunun yanıtı bir hafta sonra cevap buldu. Adli Tıp’tan çıkan raporda cenazenin Cevdet Emir Şaşmaz’a ait olduğu kesnleşti. Nazlı Hamarat, Adli Tıp çıkışı Uçankuş kamerasına “Doğumgününde ölüm haberini almak zor ama takdiri ilahi… Günlerdir içimde bir umut vardı. Belki o değildir dedim. Vijdan Vatansever isimli kızın anlattıkları çok saçma geldi bana… Ukrayna’dan ifadeler geldi. Onları Türkçe’ye çevirtmeye çalışıyorum. Bilmiyorum adam öldü sonuçta… Bu işin sonucu nereye varacak merak ediyorum. Ancak bu işin peşini bırakmayacağım, katilin kim olduğunu tespit edeceğim. Avukatımız Şahin Baran da ben de uğraşıyorum. Önemli olan onun olup olmadığıydı. Bu saatten sonra iş adli makamlarda olacak. Olayda Vijdan Vatansever’in dışında Sevilay isimli bir kadın daha varmış. O iki kadınla eşimin ticari ilişkisi vardı. O iki kadını tanımıyorum. Onları artık adli makamlarda göreceğim. Savcı beyin onayı olursa onlar ifade verirken orada olmak istiyorum” dedi.

EŞİMİN BANA ALDIĞI TEK TAŞA BAKIN

 
Altı yıllık eşi Cevdet Emir Şaşmaz’ın Vijdan Vatansever’le aşk yaşadığı ve ona tek taş yüzük hediye ederek evlenme teklif ettiğine inanmayan Nazlı Hamarat, “Benim eşim mücevher tasarımcısıydı ve o bayanla iş ilişkisi vardı. Ben onun dışında onu ne gördüm, ne de tanıyorum. Aldatılsam hissederdim. Çünkü eşim beni çok seviyordu. Arkadaşlar bana eşimin bana aldığı tek taşa bakın… Yüzüğü size göstereyim. Buna artık siz karar verin. Beş taşımı geçen sene 5. yılımız olduğu için bana aldı. Bu da kendi tek taşımdır. Ben artık hiçbir şey demiyorum. Emir’in o küçük tek taş yüzüklerden çok vardı. Arkadaşlarına hediye ederdi. Yanında çalışanlara Emir hep yardım etmek isterdi. Belki çalıştığı parayla aldı, bunları bilemem” diye konuştu.


emir-cevdet-sasmazin-son-goruntuleri2

PEKİ 1 MİLYON DOLAR NEREDE? SERMAYEMİN PEŞİNDEYİM

 
Daha önce eşini sosyal medyadan “dolandırıcı” diye suçlayan Nazlı Hamarat Uçankuş TV kamerasına eşine verdiği ve geri alamadığı konuşulan 1 milyon dolar borçla ilgili şunları söyledi:
“Son 2 yılda o para işlerini bitirmiştik. Çok güzel bir ticaret çalışmamız vardı. Yurtdışında bir sermaye vermiştim. Şimdi onun peşine düşeceğim. Adli makamlarla onu almaya çalışacağım. Ama şu an benim önceliğim eşimin cenaze töreni… Ona son görevimi yapmak istiyorum. ”

SON GÖRÜNTÜSÜ VE SON SES KAYDI
Dün akşam Uçankuş TV’nin Gündem Kanatlarımızın Altında programında Cevdet Emir Şaşmaz’ın havalimanındaki son görüntüleri ve 31 Temmuz’da iş adamı dostu Sabri Beyhan’a attığı son sesli mesaj yayınlandı. 6 Ağustos’ta öldürülen Emir Cevdet Şaşmaz, havalimanında çekilen son görüntülerinde Ukrayna öncesi Sırbistan’a gittiğini söylüyor ve Sırbistan Havayolları’na ait uçuş kartını gösteriyor. Son görüntülerinde Şaşmaz, “Uçakla alakalı, uçağı yakalamaya çalışıyorum. Bu da uçuş kartım… Ondan sonra gitmeye çalışıyorum. Mesajını okudum ama havalimanına gelmiştim. İçeride parayı yatırırım dedim ama şu anda öyle bir şansım da yok. Nasıl yapalım bir düşüneyim. Bakayım alacağım olan birkaç kişi var. Onlara söyleyeyim, olmazsa Metin’e falan söyleyeyim. Sana vereceğimi söylemeyeceğim tabii. Şimdi saat 15.40 ya, önce uçağa binmem lazım. Şimdi ‘Kapıya gidin’ diye anons etmişler. Pasaporttan geçtim. Uçağa gitmeye çalışıyorum” diyor.

31 TEMMUZ’DAKİ SON MESAJDA NE DEDİ?

 
Bu görüntülerle alacaklılarının peşinde olduğu ortaya çıkan Emir Cevdet Şaşmaz’ın yakın arkadaşı Sabri Beyhan’a attığı sesli mesajda ise “Yurtdışındayım işte, çıkış o çıkış… Bir hafta oldu. Bugün yarın döneceğim ama tam da tarih belli değil. Koşturuyorum işte işlerin peşinde… Sende nasıl durumlar? Keyfin yerine geldi mi? Balıkçı çalışıyor mu? Steak House ne durumda? Yengem nasıl?” diye soruyor.

NAZLI HAMARAT’A BANDIRMA’DA DÜKKAN SATTIRDI
Emir Cevdet Şaşmaz’ın son görüntü ve ses kaydının yayınının ardından Uçankuş TV’de ekrana gelen Gündem Kanatlarımızın Altında programına bağlanan iş adamı Sabri Beyhan, iş adamının kendisine ve eşi Nazlı Hamarat’a olan borcuyla ilgili sorulara “Daha cenazesi kalkmadı arkadaşımızın, bu konuları daha sonra konuşalım. Elbette bildiğimiz şeyler var. Cenazeye de, aileye saygımızdan şimdilik bunları konuşmak doğru olmaz. Ben bana olan benimle ilgili borcu bir kenara bırakırsam, Nazlı’dan alınan bir para var. Rakamlar da aşağı yukarı doğru… Emir Cevdet Şaşmaz’ın eşinden 250 bin dolarla başlayan ve ardından 1 milyon dolara kadar bir para aldığını biliyorum” açıklamasını yaptı. Emir Cevdet Şaşmaz’ın yasak aşk yaşadığı Vijdan Vatansever’in polise verdiği ifadesinde kullandığı “Emir’le yurtdışına çıkmadan Bandırma’da sattığı dükkanın parasını Etiler’de bir bankaya yatırdık ama bu hesaptan eşi Nazlı Hamarat’ın haberinin olmadığını söyledi” sözleriyle ilgili de Sabri Beyhan, “Evet, Nazlı’nın parasıydı o… Çünkü Nazlı’nın ailesi Bandırmalı ve oradaki satılan mal varlığı Nazlı’nın ailesine aitti” yanıtını verdi.

EDİRNE’DE OTEL ALDI

 
Emir Cevdet Şaşmaz’ın yurtdışına çıkmadan önce Edirne’de annesine otel aldığını belirttiğini söyleyen iş adamı Sabri Beyhan’ın kendisine ait Yeşilköy’deki restoranının sosyal medya hesabında yer alan Vijdan Vatansever ve Emir Şaşmaz’la aynı masada çekilen fotoğrafıyla ilgili ise “Emir restorana kadınlı erkekli çok kişiyle geldi. Vijdan Vatansever’le oturmuş olabiliriz ama onu isim olarak hatırlamıyorum” şeklinde konuştu.

 

emir-cevdet-sasmazin-son-goruntuleri1

Galeri
📆 21 Ağustos 2015 Cuma 10:40   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR