MENÜ ☰
.
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Etkinlikler, Genel, Manşet, Toplum » Engelleri birlikte aşalım
Engelleri birlikte aşalım

İstanbul Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz İbrahim İlhami Koç,  3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

 

 

Engellilerin hayata bağlanmasına, yaşama sevinci ile dolmasına ve hayat standartlarının geliştirilmesine katkı sağlayacak böylesine anlamlı ve önemli bir günde herkesin üzerine düşen vazifeler olduğunu kaydeden İl Müdürümüz İbrahim İlhami Koç, mesajında şunları söyledi:

 

 

Nüfusumuzun yaklaşık 9 milyonunu engellilerin oluşturduğu düşünüldüğünde, engelli haklarının ve yaşam standartlarının geliştirilmesinin önemi ciddi bir şekilde ortaya çıkıyor. Engelli vatandaşlarımızın sorunlarına sahip çıkmak, doğru ve kalıcı çözümler üretmek, onların yaşama sevincini yitirmeden mutlu bir hayat sürmeleri için çaba göstermek, devlet ve toplum olarak en önemli sorumluluklarımızdan biridir.

 

 

Engellilik konusu yalnızca engelli bireyleri ve ailelerini değil, toplumun tüm kesimlerini yakından ilgilendiren önemli bir konudur.

 

Ülkemiz, sosyal devlet olmanın verdiği anlayışla hareket ederek, engellilerimizin toplumda hak ettiği hayat şartlarına kavuşturulması amacıyla önemli yasalar hayata geçirmiş ve engellilerimize yönelik memnuniyet verici adımlar atılmıştır.

 

 

Biz de spor teşkilatı olarak, tesislerimizi ve aktivitelerimizi engellilerimizin kullanımına uygun standartlara kavuşturmak için gayret gösteriyor, bu konuda önemli adımlar atıyoruz.

 

 

Engellilerimizin toplumsal hayatta varlık göstermeleri ve kendilerine yer bulmaları, tüm toplumu zenginleştirecek ve güçlendirecektir.

 

 

Dünya Engelliler Günü’nde tüm engelli vatandaşlarımıza ve ailelerine sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum.

📆 03 Aralık 2014 Çarşamba 15:00   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR