MENÜ ☰
..
Mart 2024
P S Ç P C C P
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Büyükşehir, Etkinlikler, Gençlik, Genel, Manşet, Toplum » Engelli Bireyler, İlahilerle Gönülleri Fethettiler
Engelli Bireyler, İlahilerle Gönülleri Fethettiler

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Sağlık Daire Başkanlığı Engelliler Müdürlüğü (İSEM), Esenler Belediyesi, İstanbul İl Müftülüğü, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı İstanbul İl Müdürlüğü ile ortaklaşa İstanbul genelinde Engelliler Arası İlahi Okuma Yarışması düzenledi.

 

Engelliler Arası İlahi Okuma Yarışması’nın ödül törenine İstanbul Büyükşehir Belediyesi Sağlık Daire Başkanı Dr. Muzaffer Saraç, İstanbul İl Müftü Yardımcısı Muteber Gülsefa Uygur, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı İstanbul İl Müdür Yardımcısı Bekir Koçyiğit, İSEM Müdürü Yeliz Yıldız Kökenek, Esenler Belediyesi Kültür İşleri Müdürü Hüseyin Cerrahoğlu katıldı.

 

Engelliler Arası İlahi Okuma Yarışması’na 10-25 yaş aralığında İstanbul genelinde 314 Aday Başvurdu.

33 Engelli Yarışmacı Ödüllerine kavuştu.
Engelliler Arası İlahi Okuma Yarışması’nın Ödül Töreni Esenler Dr. Kadir Topbaş Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleştirildi. Ödül almaya hak kazanan 33 engelli yarışmacı, ödül alırken seslendirdikleri ilahiler ile gönülleri fethetti.

Engelli Aileleri ve Yakınları Yarışma Heyecanına Ortak Oldu.
Ön elemeleri ve finali büyük bir heyecana sahne olan yarışma; engelli bayanlar ve erkekler arasında zihinsel, görme, işitme, down sendromlu, ortopedik ve otizm olmak üzere 6 kategoride gerçekleşti. 20 ilahiden herhangi birini seslendiren engelli bireyler, canlı performansları ile büyük beğeni topladı.

Engelliler Müdürü Yeliz Yıldız Kökenek, engelli kardeşlerimizin kültürel değerlerimize sahip çıkması, milli-manevi değerlerimizi yaşaması ve yaşatması müdürlüğümüzün amaçları arasında ve bu yönde çalışmalarımızı gerçekleştiriyoruz, dedi.

İstanbul İl Müftü Yardımcısı Muteber Gülsefa; “Peygamber Efendimiz engelli, yaşlı veya bir takım yetersizlikleri olan bireylerin toplumda dışlanmasına asla müsaade etmemiştir, aksine onlara özel görevler vermiştir” dedi.

Esenler Belediyesi Kültür İşleri Müdürü Hüseyin Cerrahoğlu; “Engelli bireylerin kültürel hayatlarını zenginleştirecek her türlü çalışmayı destekliyoruz” dedi.

Program sonunda Engelliler Arası İlahi Okuma Yarışması’nda derece alan 33 engelli öğrenciye ödülleri takdim edildi.

📆 18 Nisan 2015 Cumartesi 11:11   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR