MENÜ ☰
..
Mart 2024
P S Ç P C C P
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Genel, Manşet, Politika, Toplum » Erbakan Hocamızı Anıyoruz.
Erbakan Hocamızı Anıyoruz.

BİTMEYEN MÜCADELE ERBAKAN

 

Merhum Milli Görüş Lideri Prof. Dr. Necmettin Erbakan vefatının 4.senesinde Türkiye ve Dünya’nın çeşitli yerlerinde anılıyor. Erbakan Vakfı tarafından organize edilen anma programları Merhum Erbakan’ın hayatı ve siyasi yaşamının yanı sıra onu farklı kılan yanlarını anlatmak ve geleceğe ışık tutacak projeleri ile Erbakan’ı gelecek nesillere daha iyi tanıtmayı amaçlıyor.
Anma programları kapsamında Erbakan Vakfı İstanbul Şubesi tarafından da ‘Bitmeyen Mücadele Erbakan’ konsepti ile bir dizi etkinlik gerçekleştirilecek.
Anma etkinlikleri çerçevesinde kurulan www.binlercehatim.com internet sitesi üzerinden okunacak hatimlerin duası 22 Şubat’ta İskenderpaşa camii’nde yapılacaktır.

 

Etkinlikler kapsamında gençliğin Erbakan Hocayı daha iyi tanıyabilmesi için İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile birlikte yine ‘Bitmeyen Mücadele Erbakan’ adlı kompozisyon yarışması liseler arasında icra edilecek.Yarışmada dereceye giren ögrencilere ve okuluna hediyelerverilecektir.

 
Kompozisyon yarışması yarışması sonunda aşağıdaki ödüller verilecektir;
Birinciye Kudüs Gezisi,Erbakan Külliyatı ,bir eğitim yılı boyunca aylık 200 tl burs ve okuluna iki adet masa üstü bilgisayar,
İkinciye Kudüs Gezisi,Erbakan Külliyatı ve bir eğitim yılı boyunca 100 tl burs ve okuluna bir adet masa üstü bilgisayar,
Üçünciye Kudüs Gezisi ve Erbakan Külliyatı ve okuluna bir adet masa üstü bilgisayar,
Dörtdünçü sıradan onuncu sıraya kadar Tablet hediye edilecektir.
Erbakan Vakfı İstanbul şubesi tarafından organize edilen anma programları 21 Şubat’ta Erbakan Vakfı Genel Başkanı Dr.Fatih Erbakan’ın katılımıyla Lütfi Kırdar Kongre Merkezi’nde ki salon programı ile taçlandırılacaktır.

📆 11 Şubat 2015 Çarşamba 16:14   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR