MENÜ ☰
Mayıs 2024
P S Ç P C C P
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Genel, Manşet, Toplum » ERBAKAN MALKOÇ, GENÇLERE SESLENDİ: ” KANATLARINIZI AÇIN”
ERBAKAN MALKOÇ, GENÇLERE SESLENDİ: ” KANATLARINIZI AÇIN”

Küçükçekmece Belediyesi ve Küçükçekmece İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ nün organize ettiği ‘Genç Kariyer Zirvesi’ meslek lisesi öğrencilerini sektörlerinde uzman isimlerle buluşturmaya devam ediyor. 

PAGEV Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri ile buluşan Avrupa’nın en iyi otomobil tasarımcısı ödülü ve 2014 Avrupa Rekabet Kalite Ödülü sahibi  Erbakan Malkoç, onlara önemli tavsiyelerde bulundu. Programa; Vetaş Plastik İş Geliştirme Uzmanı Muhammet Aktemur, Aurafix Genel Müdürü Türkay, PAGEV Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Okul Müdürü Erhan Algankaya, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

“KANATLARINIZI AÇIN”

Dünyanın gündemine yerleşip adını Çılgın Türk olarak duyuran Erbakan Malkoç, seminerde öğrencilere şöyle seslendi:

“Avrupa standartlarına sahip olan tek şirket unvanı ile Dizayn VIP’i kurdum.Avrupa standartlarında tadilat yapan ve Tip Onay Belgeli bir şirket olan Dizayn VIP’in araç tasarımları dünyanın en zengin işadamları, sporcuları, siyasetçileri ve sanatçıları tarafından kullanılıyor. 2013’te otomotiv sektörünün dünya çapında oyuncularından Hamann Motorsport ardından da Mansory ile işbirliği anlaşması yapan Dizayn VIP, artık çok daha sıra dışı bir vizyona yatırım yaparak ilerleyecek. Avrupa Diplomatlar Birliği Başkanı’ndan da “Avrupa’nın En İyi Tasarım Ödülünü “alarak ülkemize getirdim. Açılmayan kanatların büyüklüğünü kimse bilemez. Kanatlarınızı açıp uçamadıktan sonra kartal olmanızın ne anlamı kalır. Kartal olmak isteyen gençler lütfen kanatlarını açsın. Asla iki tavşan kovalamasınlar, ikisini de kaçırırlar. Hayallerimi bırakmadım. Gençler de hayallerinin peşini bırakmasın’ dedi.

Seminerde, Aurafix Genel Müdürü Türkay Gülhan, çalışmaları hakkında bilgiler verdi. 2002 yılından bu yana ortopedik hazır ürünler, ortez, protez ve rehabilitasyon ürünleri konusunda uzmanlaşan bir firma olarak bu konuda edindikleri bilgi birikimini toptan satış ve pazarlama alanına taşımak amacıyla 2007 yılında TSD Sağlık Ürünlerini kurduklarını ifade eden Gülhan, markaları Aurafix ile ortopedik ürünlerin üretimine başladıklarını ve kısa sürede kaliteleriyle pazarda bilinir hale geldiklerini söyledi.

Yapılan konuşmaların ardından Okul Müdürü Erhan Algankaya katılan konuşmacılara teşekkür ederek, çiçek takdim etti.

 

6 Ek

 

 

📆 10 Mayıs 2018 Perşembe 11:44   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR