MENÜ ☰
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Eğitim, Gençlik, Genel, Manşet, Toplum » Erbakan Vakfı Milli ve Manevi Değerlere Bağlı Yöneticiler Yetiştirecek
Erbakan Vakfı Milli ve Manevi Değerlere Bağlı Yöneticiler Yetiştirecek

Erbakan Vakfı çatısı altında milli ve manevi değerlere bağlı yönetici, devlet adamları ve nesiller yetiştirerek İslam Birliğinin (D60) kurulmasına vesile olacaktır.

 
Burdur Bucak Erbakan Vakfı İlçe Temsilciliği Genel Başkan Fatih Erbakan katılımıyla gerçekleştirildi. Açılış sonrası Genel Başkan Fatih Erbakan konferans verdi.

 
Erbakan Vakfı Genel Başkanı Fatih Erbakan konuşmasında ‘Erbakan Vakfı niçin kuruldu, neyi amaçlıyor. Bu sorunun cevabını kısa ve net olarak söylüyoruz. Merhum liderimiz Erbakan Hocamız hayatı boyunca verdiği mücadelede ne yaptıysa inşallah vakfımız da onun yaptıklarını yapacaktır.

 

Erbakan Hocamızın mücadelesinin özeti tüm insanlığın dünya ve ahirette kurtuluşu için canla başla mücadele etmektir. Bunu gerçekleştirmek için maddi ve manevi kalkınma hamleleri yaptı. Nedir maddi kalkınma hamleleri D8, denk bütçe, ağır sanayi hamlesi ve havuz sistemini ortaya koydu. Manevi kalkınma için imam hatip okulları ve Kur’an kurslarını açtı. Bizler de Erbakan Hocamızın arkasından Erbakan Vakfı çatısı altında milli ve manevi değerlere bağlı yönetici, devlet adamları ve nesiller yetiştirerek İslam Birliğinin (D60) kurulmasına vesile olacaktır. ‘ ifadelerine yer verdi.
Programa Burdur İl Müftü Yardımcısı Halil Taş, , Bucak Belediye Başkan yardımcısı Necmi Erk, Bucak İlçe Müftüsü İshak Göksel, Ak Parti İlçe Başkanı Emrullah Ünal, Erbakan Vakfı Akdeniz sorumlusu Ferruh Doğan, Saadet Partisi ilçe yönetim kurulu üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

📆 03 Ekim 2014 Cuma 10:51   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR