MENÜ ☰
Mayıs 2024
P S Ç P C C P
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Genel, Manşet » ESENTEPE MAHALLESİ HALK MECLİSİ YAPTI
ESENTEPE MAHALLESİ HALK MECLİSİ YAPTI

ESENTEPE MAHALLESİ HALK MECLİSİ YAPTI

Esentepe mahallesi sakinleri (Milangaz) mahalle Muhtarı Ramazan Kula eşliğinde mahallenin sorunlarını tarışmak üzere Kartal Belediyesi Meclis salonunda toplandılar.


Toplantıya Kartal Belediyesi İmardan sorumlu Başkan Yardımcısı bayram Ali Dastan ve İmar ve planlama Birim Müdürü Nurettin Canpolat katıldılar.


Toplantıda, Mahalle sakinlerinin uzun yıllardır çözümlenemeyen özellikle İmar sorunu ve sırası ile İmar planını ve mahallede imarın açılması,Mahallede bulunan çıkmaz sokaklar,sokakların aydınlatması ve güvenlik sorunu,sosyal amaçlı etkinlikler, metruk ve terk edilmiş binaların marjinal insanlar tarafından kullanılması,taş kırma atölyesi,geçmişte sanayi kuruluşları tarafından gasp edilmiş yollar,taş ocağının olduğu bölgeye sanat sokağı ve semt evi gibi sanatsal düşünceleri hakkında konuşuldu.


İmar Müdürü Nurettin Canpolat ve İmardan sorumlu Başkan yardımcısı Bayram Ali Dastan’ın konularla ilgili yaptıkları açıklamalar ve mahalle halkının birebir kendilerinin dile getirdiği sorunlarla ilgili düşüncelerinin ağırlığında geçen toplantı verimli oldu…


Kartal Belediyesinin başlattığı bu mahalleler bazında Halk Meclis toplantıları Kartal’ın kronikleşmiş ve uzun zamandır çözülmeyen sorunlarını çözecek gibi görünüyor.


Toplantıya ayrıca Mahalle sakinlerinden eski dönem Meclis Üyelerinden Binali Karaman ve THM sanatçısı Nurettin Karakuş’ta katıldı.

📆 20 Ağustos 2020 Perşembe 22:54   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR