MENÜ ☰
..
Mart 2024
P S Ç P C C P
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Genel, Kartal, Manşet, Toplum » Esnaflar ve sanatkarlar kredi ve kefalet kooperatifi Genel Kurulu yapıldı
Esnaflar ve sanatkarlar kredi ve kefalet kooperatifi Genel Kurulu yapıldı

Kartal- Adalar Esnaflar ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi genel kurulu yapıldı.

 

Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Ömer Fethi Gürer, Kartal ve Adalar Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Hamit Çiftçi, Kartal Kadın ve Erkek Berberleri Esnaf Odası Başkanı Adem Etirli, Kartal Pazarcılar Esnaf Odası Başkanı Mete Poyraz, Kartal Bakkal ve Bayiler Esnaf Odası Başkanı Erol Demirci, Kartal Şoförler Odası Başkan Yardımcısı Ali Osman Baran, Halk Bankası Müdürü, Maltepe, Tuzla, Pendik oda ve kooperatif başkanları ile esnaflar katıldı.

 

Genel Kurulun Divan Başkanlığını Esnaflar ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Bölge Başkanı Temel Çoruh yaptı. Genel Kurulda konuşan Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Ömer Fethi Gürer, “Genel kurulunuzun hayırlı olmasını diliyorum. Belediyeler yol, asfalt, kaldırım, imar, temizlik gibi yasalarla belirlenen işleri yaparsa hizmet vermiş olur ama bir de sosyal belediyecilik var.

Kartal Belediyesi ‘önce insan’ yaklaşımı ile proje üreten, düşünen ve çalışan bir anlayışa sahip. Kartal Belediyesi olarak Kartal’da yaşayan herkese ve herkesime hizmet götürmeyi amaçlayarak çalışmalarımıza devam ediyoruz. Biz sosyal belediyecilik anlayışıyla 230 projeye imza attık, Kartal’da Demokratik kitle örgütlerimizin ve esnaf kardeşlerimizin her zaman yanında olduk. Sorunlarında işbirliği ile çözüm üretiyoruz. Kartal Belediye Başkanımız Op. Dr. Altınok Öz, Kartal’a ve Kartallıya değer veriyor. Kartal’ın esnafı Kartal’ın görünen yüzüdür.

Kartal’ın gelişmesi esnafımızın da daha çok kazanması daha olumlu koşullara ermesi demektir. 17 bin kişi deprem dönüşümü ile yeni konutlara eriyor. Kartal’da ciddi bir dönüşüm var. 2009 yılına kadar yapılan yeşil alanları ikiye katladık. Kreşlerimiz, parklarımız, engelliler, kadınlar için uyguladığımız projelerimizle önemli değişim sağladık, sağlıyoruz. Kültürel ve sanatsal etkinliklerin yanı sıra çok sayıda meslek edinme kursu açtık, halı dokuma kursuna giden Aşçılık Okulu’ndan eğitim alan bir vatandaşımız hemen iş bulabiliyor.

İş becerisi kazandırırken eğitim programlarımız ile toplumsal sorunlarında üzerine gidiyoruz. Esnaf oda ve derneklerimizle çok yakın diyalogumuz var. Başkanımız Op. Dr. Altınok Öz esnaflarımıza ve onların temsilcilerine büyük değer ve önem veriyor. Sorunların çözümü adına da bizleri görevlendiriyor. İşbirliği içinde Kartal’da esnaflarımızın olduğu kadar herkesimin yanında çözüm üreten bir anlayışla hizmet veriyoruz.” dedi.   Gürer belediye çalışmalarını da özetlediği konuşmasının ardından esnaflar tarafından alkışlarla karşılandı. Daha sonra kooperatif üyeleri farklı konularda değerlendirmede bulundular.

 

📆 26 Mart 2015 Perşembe 16:40   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR