MENÜ ☰
Mayıs 2024
P S Ç P C C P
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Büyükşehir, Genel, Manşet, Toplum » FATİH KARACA İBB SPOR’DAKİ GÖREVİNİ DEVRETTİ
FATİH KARACA İBB SPOR’DAKİ GÖREVİNİ DEVRETTİ

İBB Spor Kulübü Yönetim Kurulu üyeliği ve Masa Tenisi Şube Sorumluluğu yürüten ve Türkiye Masa Tenisi Federasyonu Başkanı seçilen Fatih Karaca, kulüpteki görevlerini devretti. İBB Spor Kulübü Başkanı Celalettin Deniztoker’in teşekkür plaketi takdim ettiği Karaca daha sonra İBB Cebeci Spor Kompleksi’nde kamp yapan Masa Tenisi milli takımlarını ziyaret etti.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi ve Masa Tenisi Şube Sorumlusu Fatih Karaca, Türkiye Masa Tenisi Federasyonu Olağanüstü seçimli Genel Kurulu’nda başkan seçilmesinin ardından kulüpteki görevlerini devretti. Bugün gerçekleştirilen yönetim kurulu toplantısında görevini aynı zamanda atletizm şubesinden de sorumlu olan yönetim kurulu üyesi Metin Kilik’e devretti.

DENİZTOKER’DEN TEŞEKKÜR PLAKETİ
İBB Spor Kulübü Başkanı Celalettin Deniztoker, uzun yıllar İBB Spor Kulübü’nde başarıyla görev yapmış olan Karaca’ya teşekkür plaketi takdim etti. Deniztoker, öncelikle Karaca’ya yeni görevinin hayırlı olmasını temenni ederken, İBB Spor Kulübü çatısı altındaki hizmetleri içinde teşekkür etti.
Masa Tenisi Federasyonu Başkanı Fatih Karaca daha sonra, İBB Spor Kulübü ev sahipliğinde İBB Cebeci Spor Kompleksi’nde devam eden masa tenisi milli takımı kampını ziyaret etti. Karaca, Masa Tenisi A, Genç, Yıldız ve Küçük Milli takım sporcularıyla bir araya geldi. Kamp ziyaretinde Fatih Karaca’ya, İBB Spor Başkanı Celalettin Deniztoker, Yönetim Kurulu Üyelerinden Masa Tenisi Şubesi Sorumlusu Metin Kilik ve Önder Benzeş eşlik etti.

📆 24 Ocak 2019 Perşembe 19:52   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR