MENÜ ☰
Mayıs 2024
P S Ç P C C P
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Genel, Manşet, Toplum » Felsefemiz;Kazandırki Kazan!BNI…
Felsefemiz;Kazandırki Kazan!BNI…

Felsefesi sadece kazanmak ve kazandırmak olan dünyanın en büyük ve en özel platformlarından biri olan BNI Orion Grup  Başkan’ı Matsaş Dijital Ofset Matbaa’nın sahibi Umut Özgür Öğüt’e mensubu olduğu platformu sorduk oda bize önemli açıklamalarda bulunarak bizleri bilgilendirdi.

 

Felsefesi Kazandırki kazan! olan Business Network International – BNI 75 üzerinde ülke, 8060 aktif grup ve 222 bin üyesiyle BNI, dünyanın en başarılı ve spekülasyondan uzak tek iş yönlendirme organizasyonudur.
BNI’da son bir senede 9 milyon adet iş yönlendirmesinde bulunulmuş, bu da üyelerine 14 milyar doları aşan bir iş hacmi yaratılmasını sağlamıştır.

BNI’ın uluslararası yapısı sayesinde Türkiye’deki BNI üyeleri, dünyadaki diğer BNI gruplarındaki profesyonellerin pazarlama alanındaki deneyimlerinden de faydalanabilmektedir.

 

BNI’ın felsefesi çok önemli bir gerçek üzerine kuruludur: Givers Gain En temel anlamıyla ‘Kazandır ki kazan! Eğer sizin işinizin gelişimine yardımcı olursam, siz de bana ve gruptaki diğer arkadaşlarıma yardımcı olmayı istersiniz. Kısaca, “Ne ekersen onu biçersin” de diyebiliriz.

Tüm dünyadaki 222.000 BNI üyesinin online olarak da takip edilmesini sağlayan BNI Connect, aynı zamanda 75 üzerinde ülkede faaliyet gösteren değişik lokasyonlardaki iş sahiplerini Türkiye’deki iş çevreleri ile biraraya getirmektedir. BNI Connect, BNI üyelerine özel bir platformdur.

BNI Nedir?

BNI, iş sahiplerine ve nitelikli profesyonellere güçlü bir business network – iş ilişkisi ağı oluşturabilmelerine olanak sunan bir platformdur. Sistematik ve disiplinli yapısı sayesinde referans ile iş alma oranlarını kalıcı şekilde artırır ve sürekliliğini sağlar.

 

Düzenli haftalık toplantıları, Givers Gain® felsefesini ve BNI sistematiğini takip eden BNI Üyeleri, iş dünyasında önemli ölçüde görünür olurlar. Bu sayede kendilerine güven duyan farklı sektörlerden zengin bir iş çevresine sahip olurlar. Bu da gelirlerinin artmasını sağlar. Bu, BNI’ın 3G Prensibidir. Görünür ol, Güven yarat, Gelir elde et.

MİSYONUMUZ

Misyonumuz, üyelerimizin nitelikli iş sahipleri ve profesyonellerle uzun vadeli, anlamlı ilişkiler kurmasını sağlamaktır. Yapılandırılmış, sistemli, pozitif ve profesyonel iş ilişkisi ağı oluşturarak, üyelerimizin referans ile iş yaratma olanaklarını artırmalarına yardımcı olmaktır.

30 SANİYELİK SUNUM

BNI toplantısının merkezinde 30 Saniyelik Sunum bölümü vardır. Her üye, katılımcılara yaptığı işi, aradığı müşteri adaylarını, iletişim kurmak istediği iş sahiplerinin özelliklerini ve diğer üyelerin onlar için iş yaratmasına yardımcı olacak ipuçlarını anlatma fırsatı bulur.

Bu gün bizzat kendimin de katıldığım toplantı hakkında şunları söylemek istiyorum,

Gerçekten mükemmel bir oluşum ve katılan herkese çok büyük faydaları olacağına inanıyorum.İşin güzel tarafı her meslek gurubundan sadece bir temsilci kabul edilmesi rekabeti ortadan kaldırıyor.

Buradaki amacın sadece iş ortklığı ve tamamiyle desteğe dayalı bir platform olduğunu gördüm.Öncelikte bizleri davet eden BNI Orion Grup Başkanı başarılı iş adamı Matsaş Dijital Ofset Matbaa’nın sahibi Umut Özgür Öğüt’e gazetemiz adına teşekkür eder Katılımcılara başarılar dilerim..
HABER FOTO :NURAY YILMAZ

Galeri
📆 30 Ocak 2018 Salı 14:11   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR