MENÜ ☰
Mayıs 2024
P S Ç P C C P
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Genel, Manşet, Toplum » FETHİ SATICI’YA ALTIN KEMER
FETHİ SATICI’YA ALTIN KEMER

Türkiye Güreş Federasyonu “ONUR KURULU” ve “BASIN KURULU” üyesi, Uluslararası Gazeteci yazar Fethi Satıcı ‘ya 1990 Kırkpınar Güreşleri Ağası, Çanakkale seramik ‘in Başbayisi Murat Köse,

Türk sporuna ve yağlı güreşe olan hizmet ve katkılarından dolayı Altın Kemer sundu. 657. Kırkpınar güreşlerinin yapıldığı Saray içi Er Meydanında yapılan anlamlı törene Edirne Valisi Günay Özdemir, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Türkiye Güreş Federasyonu Yönetim Kurulu Başkanı Musa Aydın ve Edirne Kırkpınar’ın1990 yılı Ağası Murat Köse katıldı.

GÜRKAN TAKTI

Duayen gazeteci Fethi Satıcı’nın göğsüne Altın Kemeri Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan bizzat taktı. Gürkan,” Fethi Satıcı’yı  50 yıldır Ata sporumuz olarak kabul ettiğimiz yağlı güreşe hizmet Eden, katkı sunan bir büyümüz olarak tanıdım ve  Edirne 657.Kırkpınar yağlı Güreşlerine özel olarak davet ettim. Bana  Kırkpınar’a bu son gelişi olduğunu ve veda edeceğini söylediğinde çok üzüldüm ve bu kararını ertelemesini rica ettim ve her yıl Fethi Satıcı’yı Edirne Kırkpınar güreşlerinde görmek istediğimizi söyledim. Fethi Satıcı kaleminin gücü ile Altın kemeri boynuna taktırmıştır. Tebrik ediyorum” ifadesini kullandı.

KISA FAKAT ÖZ KONUŞTU

Türkiye Güreş Federasyonu Yönetim Kurulu Başkanı Musa Aydın,” Fethi ağabey her türlü ödüle layık ve hak eden bir büyümüzdür. Federasyonumuzun üyesi olarak bizleri de onurlandırdı ve sevindirdi. Can-ı gönülden Fethi ağabeyimizi tebrik ediyorum, sağlık ve mutluluklar diliyorum” dedi.

ÇOKTAN HAK ETTİ

Edirne Kırkpınar Güreşlerinin 1990 yılı Ağası Murat Köse,” Fethi Satıcı’yı uzun yıllardır tanıyorum mütevazı ve efendi kişiliyle camiamızın saygı duyduğu ve sevdiği bir isim. Yıllardır Türk Sporuna gazeteci olarak hizmet etmesi, katkı sunması dikkatimi çekti ve kendisini Altın Kemer ile ödüllendirdim. Türkiye’nin ilk ve tek Altın Kemerli gazetecisi olarak spor tarihine ismini yazdırmıştır. Tebrik ediyorum ”yorumunu yaptı.

📆 17 Temmuz 2018 Salı 11:39   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR