MENÜ ☰
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Genel, Manşet, Toplum, Üsküdar » Fevzi Meriç Çocuk Destek Eğitim Merkezi Üsküdar’da açıldı
Fevzi Meriç Çocuk Destek Eğitim Merkezi Üsküdar’da açıldı

Üsküdar Belediyesi, 7 Nisan Cumartesi günü anne veya babasını kaybeden çocukların yaşamış olduğu travmaları atlatmalarına yardımcı olmak amacıyla, Fevziye Meriç Çocuk Destek Eğitim Merkezi’ni hizmete açtı.

 

Fevziye Meriç Çocuk Destek Eğitim Merkezi’nin açılışına Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Selim Çelenk, Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, Prof. Dr. Ümit Meriç, çok sayıda çocuk ve vatandaş katıldı.

Sosyal Belediyecilikte  farklı projelerle her kesime hizmet veren Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, ” En anlamlı ve kalıcı işlerin, eğitimin yapılacağı çok önemli bir merkezin açılışındayız. Bu merkez inanıyorum ki çocuklarımız için özellikle yetim ve öksüz çocuklarımız için şefkat, eğitim, sevgi merkezi olarak hizmet sunacaktır. Merhume Fevziye Meriç adının verilmesi de çok anlamlıdır. Hiçbir zaman hakkını ödeyemeyeceğimiz bir ailenin mensubunun isminin burada yaşatılması bizim için de bir iftihar vesilesidir,” diye konuştu.

Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan açılışta konuşan Aile ve Sosyal Politikalar İl  Müdürü Selim Çelenk, “Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı’nın hizmet alanında insanın doğumundan vefatına kadar herkesi kucaklayan bir mana var. İşte bu manalardan birini ilgilendiren çocuklarımızın geleceğe hazırlanması için hizmete sunulan bu mekân da bizim çok önemsediğimiz bir mekân. Bunun için Hilmi Türkmen’in buradan alacağı dualar ve Fevziye Meriç’e buradan gidecek dualar çok önemli. Biz de dualara ortak olmak için buraya geldik, iyi ki de geldik. Peygamber Efendimizin manevi ruhaniyetini de buraya davet etmek üzere bir Hadis-i Şerif’ini sizlere arz etmek istiyorum,

📆 09 Nisan 2018 Pazartesi 11:18   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR