MENÜ ☰
ARTDUŞ
Haziran 2024
P S Ç P C C P
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
.
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Eğitim, Gençlik, Genel, İlçeler, Kartal, Manşet, Toplum » Gazeteci Yazar İsmail Polat ”Çocuklar bizim çocuklarımız ”
Gazeteci Yazar İsmail Polat ”Çocuklar bizim çocuklarımız ”

KARTAL’DA “EKRAN BAĞIMLILIĞI VE İNTERNETİN ÇOCUKLAR ÜZERİNDEKİ ZARARLARI” ANLATILDI

Kartal’da gazeteci yazar İsmail Polat, Ekran Bağımlılığı ve İnternetin Çocuklar Üzerindeki zararlarını anlattı.

Yalı-Yunus-Topseli mahallesinde gerçekleştirilen seminere Kartal Belediye Başkan Yardımcısı Adem Uçar, Okullarda Hayat Boyu Öğrenme ve Spor Kulüpleri Federasyonu İstanbul İl Başkanı Aydın Kaya, DOĞRU Parti İstanbul İl Başkanı Hasan Okan Okumuş, Doğru Parti Kartal İlçe Başkanı Mehmet Yücetaş, Doğru Parti Kartal bir önceki İlçe Başkanı Gülay Şakar, Doğru Parti Kartal İlçe Başkan Yardımcısı Murat Özkaya, Kartal’ın tanınmış avukatlarından Kadri Ateş, Kartal Belediyesi AK Parti Meclis Üyesi Adem Yıldız, Topselvi Mahalle Muhtarı Ali Haydar Singün, Kartal Belediye Meclis Üyesi Cemal Küpeli.gazeteciler ve vatandaşlar katıldı.

Seminer ilk önce Yeşilay gönüllülerin anlatımlarıyla başlatıldı.

Daha sonra İsmail Polat tarafından “Ekran Bağımlılığı ve İnternetin Çocuklar Üzerindeki Zararları” anlatıldı. İsmail Polat, yaptığı sunumda çocukların internetin daha verilmesi kullanması gerektiğini ve ailelere büyük görevler düştüğünün altını çizdi.

Polat; “Eğer internet üzerinde 4 saatten fazla zaman harcıyorsanız bağımlısınız demektir. İnternet eğer verimli kullanılırsa insanlık için yararlı iletişim aracıdır.

Ama eğer bu amaçla kullanılmıyorsa insanlık için tehlikeli sonuçlar da doğurabilir. İnterneti kullanırken hepimizin kuralları olmalıdır. Özellikle çocuklar için özel kurallar geliştirmeliyiz. Kimi uygulamalar indirerek filtreleme yöntemi ile internetin zararlı etkilerini çocuklarımızdan uzaklaştırırız” dedi. İsmail Polat’ın sunumundan sonra seminer soru cevap şeklinde devam etti.

Seminerin sonunda Kartal Belediyesi adına Adem Uçar ve Okullarda Hayat Boyu Öğrenme ve Spor Kulüpleri Federasyonu İstanbul İl Başkanı Aydın Kaya, Gazeteci-Yazar İsmail Polat’a plaket takdiminde bulundu.

Galeri
📆 31 Mayıs 2024 Cuma 10:23   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

YAZARLAR

ANKET

Yeni tasarımı beğendiniz mi?

Sonuçlar

Yükleniyor ... Yükleniyor ...

PİYASALAR