MENÜ ☰
Mayıs 2024
P S Ç P C C P
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Genel, Manşet, Toplum » GAZETECİLERDEN KARTAL BELEDİYESİ’NE ÖDÜL
GAZETECİLERDEN KARTAL BELEDİYESİ’NE ÖDÜL

Göreve geldiği 2009 yılından bu yana; Yerinde, Deprem ve Kentsel Dönüşüm projeleriyle ilklere imza atan Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, “İnsan Odaklı Kentsel Dönüşüm Ödülü”ne layık görüldü.

 

AYGAD (Anadolu Yazarlar ve Gazeteciler Derneği) tarafından bu yıl ilki düzenlenen Altın İmza Ödülleri, “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü” dolayısıyla Elite World Asia Hotel’de düzenlenen özel gecede sahiplerini buldu. Gecede Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’e de “Dönüşümde Kartal Modeli” çalışmaları kapsamında gerçekleştirdiği yenilikler nedeniyle “İnsan Odaklı Kentsel Dönüşüm Ödülü” verildi.

 

Türkiye’de gazetecilik mesleğini icra edenleri, mesleğe gönül verenleri ve gazetecilerle iş ya da fikir paydalarında buluşanları bir araya getirmek üzere “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü” münasebetiyle AYGAD tarafından özel bir gece düzenlendi. “AYGAD Altın İmza” ödül töreninde çok sayıda gazeteci ve siyasetçi ödüle layık görüldü. Gazeteci, yazar ve televizyoncuların 13 farklı dalda ödüle layık görüldüğü gecede Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz de unutulmadı. “Dönüşümde Kartal Modeli” ile Türkiye için örnek bir dönüşüm hikâyesinin altına imza atan Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz de bu başarısından dolayı “İnsan Odaklı Kentsel Dönüşüm Ödülü”ne layık görüldü. Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ü temsilen Başkan Yardımcısı Mustafa Fehmi Okay ile Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Nur Gülmez Bel’in katılım sağladığı törende ödülü, Başkan Yardımcısı Mustafa Fehmi Okay aldı.

 

Ödülü ve sertifikayı AYGAD Yönetim Kurulu Üyesi Vural Dağtekin’den alan Başkan Yardımcısı Mustafa Fehmi Okay yaptığı kısa konuşmada, zor şartlar altında emek veren gazetecilerin 10 Ocak Gazeteciler Günü’nü kutladığını söyledi. Ödül için AYGAD üyelerine teşekkür eden Mustafa Fehmi Okay, Kartal Belediyesi olarak dönüşüm ile ilgili olarak vatandaşlara yardım ve hizmet etmeye devam edeceklerini belirtti.

📆 10 Ocak 2019 Perşembe 20:28   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR