MENÜ ☰
Mayıs 2024
P S Ç P C C P
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Genel, Kartal, Manşet, Toplum » ”GENÇLİK ENGEL TANIMIYOR”
”GENÇLİK ENGEL TANIMIYOR”

”Kartal Cumhuriyet Halk Partisi Gençlik Kolları olarak Hakkari’in Yüksek Ova İlçesi ve civarında belirlenmiş olan Köy okullarına 3OO adet kıyafet ,ayakkabı ,Kırtasiye ve mont Yardımı ayrıca Çocuklar için özel olarak hazırlanan”NUTUK” kitabıda hediye edilmek üzere ulaştırılması   planlandı..”

3 Aralık 2017 günü Cumhuriyet Halk Partisi Gençlik Kolu Başkanı seçilen Tolga Gökçe Yönetim kurulu Üyeleriyle birlikte çalışmalara başladı.

Cumhuriyet Halk Partisi Kartal Gençlik Kolu Başkanı seçilen Tolga Gökçeyi makamında ziyaret ettik kendisine hayırlı olsun dileklerin de bulunarak güzel bir söyleşi gerçekleştirdik.

Gökçe bizlere yapılacak olan yardımla ilgili bilgiler verdi;


Öncelikle nazik ziyaretinizden dolayı teşekkür ediyorum.Bizler göreve geldiğimiz günden itibaren,Çalışmalarımıza daha doğrusu sahaya indik.Önümüzde çok zor bir süreç bizleri beklemekte, ben ve yönetimim bunun bilincindeyiz. Gençlik olarak bizlere çok görevler düşmektedir..

Yakın zamanda Kartal Gençlik kongre süreci atlattık. Ve bu süreci güzel geçirdiğimize inanıyorum,kim seçilirse seçilsin hepimizin amacı ve hedefleri aynı doğrultuda olduğu için üzerimize düşeni yapacaktık.Aslında kaybeden yok, bizler hepimiz kazandık çünkü hep yinelediğim gibi bizler ”biriz bütünüz birlikteyiz”

25 Aralık 2017 tarihinde Hakkari’nin Yüksek Ona İlçesine orada belirlenmiş olan ,ihtiyaç sahibi çocuklarımıza 300 adet giyisi ve ayakkabı yardımında bulunmak üzere yola çıkacağız. Hakkari’den sonrada Sivas İlimizin Köylerine ulaşacağız ,bu yardımları birebir kendimiz ulaştıracağız ve oradaki çocuklarımıza dokunacağız.Aynı zamanda çocuklarımız için özel olarak hazırladığımız ”NUTUK”Kitaplarımızdan da hediye edeceğiz..

Ve bu yardımlar sadece Hakkariy’le sınırlı kalmayacak ,Van Projemiz var oradaki okullara bilgisayar yardımında bulunacağız..Orada görev yapmakta olan bir öğretmenimizle irtibata geçtik..

Projemizin isminden de anlaşıldığı üzere ”Gençlik engel tanımıyor”gençlerimizle ilgili Cumhuriyet Halk Partisi olarak spor aktiviteler Turnuvalar ,düzenleyeceğiz. Orada aslında gençlerimize Cumhuriyeti ve Atatük’ü anlatacağız.Kartal Gençlik Kollarını kimsenin tekeline bırakmayacağız..

Şu anda sizlere bahsetmiş olduğum tüm proje çalışmalarına başladık,Gençlik Kolu başkan adayı kardeşlerimizle birlikte 2019 yılı seçimlerine dolu ,dolu gireceğiz dedi…

Cumhuriyet Halk Partisi Kartal Gençlik Kolu Başkanlığına seçilen Tolga Gökçe ve Yönetimini Tebrik eder başarılarının devamını dileriz…

HABER FOTO;NURAY YILMAZ

 

 

Galeri
📆 19 Aralık 2017 Salı 15:17   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR