MENÜ ☰
Mayıs 2024
P S Ç P C C P
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Genel, Kartal, Manşet » GÖKHAN YÜKSEL’DEN ”MİTİNG GİBİ” BAŞLANGIÇ
GÖKHAN YÜKSEL’DEN ”MİTİNG GİBİ” BAŞLANGIÇ

CHP Kartal Belediye Başkan adayı Gökhan Yüksel seçim çalışmalarını hızlandırdı ve 04 Şubat 2019 Pazartesi (Bugün) Kartal Vesta Restaurantta CHP Kartal Belediye Başkan aday adayları ve basın mensuplarıyla bir araya geldi.


Kahvaltılı toplantıya CHP Kartal İlçe Başkan’ı Muammer Çelebi, CHP Kartal İlçe Başkan yardımcıları, Süleyman Ülger,Özer Aydın, Nebahat Yeleser, Aday adaylarından A.Turabi Artuç,Yüksel Çiftçi,Oğuz Aykan,Ercan Güvenç, Harun Özdemir ve basın mensupları katıldı.
Kahvaltılı toplantıdan çıkan sonuca göre aday adayları ve örgütün Gökhan Yüksel’e tam destek vereceği görünüyor.
Mazeret belirterek toplantıya katılamayan aday adayları arasında Doç Dr. Hüsnü Süslü,Mali Müşavir Erol Altunoğlu ve mevcut Belediye Başkan’ı Op.Dr.Altınon Öz vardı.

Kahvaltı sonrası CHP Kartal SKM önünde toplanan örgüt üyeleri ile beraber Kartal Meydanında bulunan Atatürk heykeline yürüyen Gökhan Yüksel oldukça fazla bir kalabalık eşliğinde Atatürk anıtına çelenk bıraktı.
Saygı duruşu ve İstiklal marşının okunmasının ardından kısa bir konuşma yapan Gökhan Yüksel adeta miting havasını andıran kalabalığa seslendi ve bol bol alkış aldı.
”Sevgili Kartal’lılar , sevgili ailem, Cumhuriyetin bekçileri bugün buraya geliş sebebimiz, seçim startımızı buradan verme isteğimiz, bize bu güzel vatanı emanet eden Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal’e saygımızı ve şükranlarımızı göstermek içindir. Ona olan bağlılığımızı kaybetmediğimizi ve içimizdeki Atatürk sevgisinin sonsuza kadar bitmediğini göstermek için burada toplandık. Sizlerle beraber 10 yıldır yönettiğimiz Belediyemizi tekrar kazanacagız ve uzun yıllar bayrağımızı gururla dalgalandıracagız, Derman Belediyeciliğini hem İstanbul’da hemde Kartal’da halkımızla buluşturacağız, Martın sonu bahar diyoruzya hani , inancım odurki Martın sonunda çiftte bayram yaşayacağız” dedi.

Gökhan Yüksel konuşmasının ardından CHP Kartal İlçe Başkan’ı Muammer Çelebi ve yönetimi ile beraber basın mensuplarınında eşliğinde Çarşı esnafını ziyaret etti.

Galeri
📆 04 Şubat 2019 Pazartesi 14:49   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR