MENÜ ☰
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Genel, İlçeler, Manşet, Toplum, Tuzla » Gönül Birliğiyle Dayanışma Sağlıyoruz
Gönül Birliğiyle Dayanışma Sağlıyoruz

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın eşi Dr. Fatma Yazıcı, “Farklılıklarımız olabilir, bunlar hiç önemli değil. Önemli olan gönül birliği dayanışmasıdır” dedi.

 
Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın eşi Dr. Fatma Yazıcı, AK Parti 1.Bölge Milletvekili Adayı Ravza Kavakçı Kan, AK Parti Tuzla İlçe Kadın Kolları Başkanı Derya Bacacı ile birlikte Hilmi Sonay İlkokulu Okul Aile Birliği’nin kahvaltısına katıldı.

Önemli Olan Gönül Birliği Dayanışmasıdır


Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın eşi Dr. Fatma Yazıcı, programda yaptığı konuşmada kadınların dayanışmasına verdikleri önemden bahsetti. Yazıcı, “Kadınlarımızla beraber her platformda bir arada olmak bizlere çok mutlu ediyor. Kadınları yaşamın her alanında görmek istiyoruz. Bu yüzden Tuzla’da kadın dayanışmasını ortaya çıkarmaya çalışıyoruz. Kadınlarımız daha sosyal, daha mutlu, sosyokültürel seviyesi daha yüksek olsun diye derneklerde, Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı’nda, Kadın Kent Konseyinde, Okul Aile Birlikleri olmak üzere bir çok platformda birlikteyiz. Bundan çok mutluyuz, sizleri bir arada görmek bizleri çok mutlu ediyor. Okul Aile Birliği dayanışması çok önemli; çünkü çocuklarımız söz konusu. Başarıyı yakalamak için her türlü dayanışmayı sağlamak çok önemli. Bizler sizlerin her zaman arkasındayız” dedi.

 
Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın eşi Dr. Fatma Yazıcı, kadınlar arasındaki dayanışma ve gönül birliğinin en önemli bağ olduğunu belirterek şu ifadeleri kullandı: “Farklılıklarımız olabilir. Bunlar hiç önemli değil. Önemli olan gönül birliği dayanışmasıdır. Birbirimizi seviyor olmamız, göz göze bakıyor olmamızdan çok mutluluk duyuyorum.’’

 
AK Parti 1.Bölge Milletvekili Adayı Ravza Kavakçı Kan da konuşmasında, “Konu kadın dayanışması olunca partisi, siyasi görüşü, etnik kimliği, inancı fark etmeksizin hanımefendiler ile bir araya gelmek beni çok mutlu ediyor.” mesajını verdi.

📆 07 Mayıs 2015 Perşembe 10:17   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR