MENÜ ☰
..
Mart 2024
P S Ç P C C P
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Genel, Manşet, Toplum » Güneşli yarınlar için “ELİMİ SİZ TUTAR MISINIZ?”
Güneşli yarınlar için “ELİMİ SİZ TUTAR MISINIZ?”

14. Uluslararası Lösemili Çocuklar  30 Mayıs-5Haziran 2015

 

 

Bundan tam 14 sene önce löseminin getirdiği zorluklar ile savaşan çocuklar ve ailelerine bir hafta armağan etmek için yola çıkan LÖSEV, Uluslararası Lösemili Çocuklar Haftası’nın 14.sünü bu sene hayata geçiriyor. 30 Mayıs – 5 Haziran tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan hafta kapsamında tüm yurtta şenlikler ve birbirinden farklı etkinlikler düzenlenecek.

 

 

Bu yıl “Güneşli Yarınlar için elimi siz tutar mısınız?” sloganıyla yola çıkan hafta lösemili çocuklar, aileleri, gönüllüler, kardeş okullar, destekçi firmalar, yerel yönetimler, basın mensuplarının katılımı ile gerçekleştirilecek. Hafta kapsamında tüm Türkiye’de birbirinden renkli ve coşku dolu etkinlikler planlandı. LÖSEV’in önderliğinde 90 ülkede 177 kanser kuruluşu tarafından tanınan hafta, Ankara başta olmak üzere LÖSEV şubelerinin bulunduğu İstanbul, İzmir, Bursa, Eskişehir, Antalya’da ve Türkiye’nin dört bir yanında tüm halkın davetli olduğu etkinliklerle kutlanacak.

 

LÖSEV 18 Farklı Ülkeden Ziyaretçilerini Ağırlayacak

 

LÖSEV önderliğinde gerçekleşecek hafta kapsamında ayrı dilleri konuşan ama aynı kaderi paylaşan, 18 farklı ülkeden (Katılımcı ülkeler; Bosna-Hersek, Bulgaristan, Costa Rica, Çin, Fas, Gürcistan Hırvatistan, Kazakistan, Kırgızistan Letonya, Litvanya, Makedonya, Rusya, Sırbistan Singapur, Slovakya, Ukrayna ve Ürdün) gelecek çocuk ve anneler Türkiye’de ağırlanacak.

 

Kanser savaşını yenen kahramanlar ve anneleri 4 gün Ankara’da, 3 gün Antalya’da hem Türk Kültürünü yakından tanıyacak hem de doyasıya eğlenerek, deneyimlerini paylaşacaklar. Ülkelerine güzel anılarla dönecek olan uluslararası katılımcılar ve LÖSEV’e kayıtlı çocuklar arasında, önceki yıllarda olduğu gibi güzel anılar ve dostluklar sürecek.

 

30 Mayıs Cumartesi günü, İstanbul’da Ortaköy Meydanın’da, Lösemili çocuklarımız ve ailelerimizin, LÖSEV Gönüllülerinin, Kardeş Okullarımızın, destekçilerimizin ve halkın katılımıyla gerçekleşecek Lösemili Çocuklar Haftası Şenliğinde; İstanbul Büyükşehir Belediye Bandosu ile yapılacak açılışın ardından kardeş okul gösterileri ve profesyonel gösteriler, dans gurupları, çeşitli atölyeler ve animasyonlarla çocuklarımız eşsiz bir gün geçirecekler.
Lösemiyi yenmiş çocuklarımızdan oluşan LÖSEV Dans Gurubu gösterisiyle, şuan hastanede olan tüm hasta kardeşlerine ve kamuoyuna bu hastalığı yenebileceklerini gösterecekler.
Ayrıca 30 Mayıs – 5 Haziran tarihleri arasında Marmara Bölgesindeki tüm illerimizde, farkındalık yaratmak amacıyla kortej yürüyüşleri ve resmi ziyaretler düzenlenecek.

 

LÖSEV İstanbul Basın ve Halkla İlişkiler

Etiketler:
📆 25 Mayıs 2015 Pazartesi 17:43   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR