MENÜ ☰
..
Mart 2024
P S Ç P C C P
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Genel, İlçeler, Kartal, Manşet, Spor, Toplum » GÜRER-” GENÇ FUTBOLCULAR GELECEĞİN YILDIZLARI OLMAYA ADAY”
GÜRER-” GENÇ FUTBOLCULAR GELECEĞİN YILDIZLARI OLMAYA ADAY”

Kartal Belediye Başkanlık Turnuvası devam ediyor

 

 

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr Altınok Öz adına KASK amatör spor kulüpleri birliğince düzenlenen futbol turnuvası devam ediyor. 9-15 Temmuz 2015 tarihleri arasında gerçekleşen turnuvada Cumartesi-Pazar Bulvar Spor sahasında maçlarını oynadı.

 

Maçlara bugun Yunus stadında devam ediliyor.  Maçları izleyen Kartal Belediye Başkan yardımcısı Ömer Fethi Gürer 2000-2003 doğumlulardan oluşan ve iki ayrı kategoride devam eden maçlarda çok başarılı futbolcuların varlığına dikkat çekti. Ömer Fethi Gürer şöyle dedi- Belediye Başkanımız için düzenlenen turnuvada ilk günden başlayarak heyecan dolu maçlar izledik. Genç sporcular başarılı futbolları ile alkışlanıyor. Geleceğin yıldızları Kartal’dan yetişmesi bu alt yapı çalışmaları ile olası.  Genç futbolcular geleceğin yıldızları olmaya aday. Özellikle bazı oyuncuların performansı görülmeye değer. Her takım özveri ile maçlarda yer alıyor. Tüm çalıştırıcı ve yöneticileri turnuva için verdikleri destek ve çalışmadan dolayı kutluyorum. Özellikle komite bu bağlamda maçları izleyip düzenleme adına ciddi çaba gösterdi. Başkanımızın gençlere verdiği öneme yakışan bir turnuva devam ediyor. Turnuvada yer alan takım oyuncuları disiplinli ve futbolun gereğine uygun performansları ile göz dolduruyorlar ”dedi.

 

 

 

Orta Hakem Olarak Caner Güler, Şevket Sözen, Mehmet Ağaçlı yönettiği maçlarda KASK Başkanı Nasır Sülaymanoğlu, Komite üyeleri Osman Ünal, Mehmet Kamil İrem, Hüseyin Erkubilay ‘da katılıyor.  Hafta sonu maçlarını izlemek üzere Atalar Spor Başkanı Ali Osman Baran, Kartal Belediye Spor Başkanı ve Meclis Üyesi Halil Şener, CHP İlçe Başkan yardımcısı Sadettin Topal, KARYAPSAN Yönetim kurulu Başkanı Nizamettin Zorgül, Bulvar Spor Yöneticisi Av. Binali Bulut ve çok sayıda izleyici stada idi. Cevizli Mahalle Muhtarı Memiş Dikilitaş’da maçları izleyenlerdendi. Maçlara takımları Kartal Spor’da Erol Yeşilbaş, İlhan Öcal, Kartalgücü’nde Osman Erdoğan-Serdar Gülçiçeği, Atalar Spor Ayhan Çevik, Soğanlık Spor Fethi Topal, Altınordu Spor Osman Kol, S. ZİGANA Spor Uğurcan Gülüm, Murat Durak, Artukbey Spor Metin Ersan, Tanju Çolak Spor Ali Çebi, Çavuşoğlu Spor Bekir Sevindik, Trabzon F.O Spor Tolunay Şahinoğlu, Kartal Belediye Spor  Erol Doğan, Uğur Mumcu Spor M. Kamil İrem, Bulvarspor Cem Bulut, hazırlıyor.

 

 

KASK Başkanı Nasır Sülaymanoğlu turnuva amacına uygun ve güzel maçlar ile devam ediyor, gelecek yıl daha kapsamlı olarak hazırlıklarda yapacağız ve geleneksel kılmak içinde çalışmalarda bulunacağız”dedi. Kartal gücü Başkanı da olan Osman Ünal’da maçlarda takımların performansları yanında katılım ve düzenli akışında Kartal’da futbola bakışın olumlu bir yansıması olduğunu söyledi.Uğur Mumcu Spor Kulubu temsilcisi  ve komite üyesi Mehmet Kamil İrem’de  sezon öncesi maçların genç sporcuların performanslarının görülmesi adına çok yararlı olduğunu ifade etti.

 

TURNUVADA 5.GÜN 2001/2002 TAŞ GURUBU sonuçları

Kartal spor 6 – Atalar spor 1
Soğanlık spor 1 – S.Tepe Zigana spor 1
UğurMumcu spor 1- Çavuşoğlı spor 2
Trabzon spor F.O. 3 – Kartal yuvası spor 4

📆 13 Temmuz 2015 Pazartesi 17:17   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR