MENÜ ☰
.
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Genel, Manşet, Politika, Toplum » Gürsel Tekin: ‘Seçim anketleri altüst olacak’
Gürsel Tekin: ‘Seçim anketleri altüst olacak’

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Sekreteri Gürsel Tekin, Son zamanda yapılan anketlerle ilgili açıklamasında “O anketlerin hepsi asparagas, anketlerin hepsi altüst olacak” dedi.

 

 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Sekreteri Gürsel Tekin, 1 Kasım seçimleri için partisinin milletvekili adaylarına destek vermek üzere Kars’a geldi. Son zamanda yapılan anketlerle ilgili açıklama yapan Tekin, “O anketlerin hepsi asparagas, anketlerin hepsi altüst olacak” dedi.

 

 

CHP Genel Sekreteri Gürsel Tekin, beraberinde İstanbul Milletvekili Barış Yarkadaş, İstanbul Milletvekili adayı Eren Erdem ve İl Başkanı Özfer Koçak, Milletvekili adayı Selami Yiğit, Aysel Boy ile birlikte Kazımpaşa esnafını ziyaret ederek partisine 1 Kasım seçimlerinde destek istedi.

 

 

CHP Genel Sekreteri Gürsel Tekin, baba ocağında olduğunu belirterek “35 yıl önce çıktım maalesef bu caddeleri çok özlemişiz. İnsanlarımızın sıcak ilişkisi, ilgisi bizi memnun ediyor ama kentle ilgili söylenecek çok şey var. Gerçekten duygusal anlamda beni üzen bu yeni yapılaşma kenti, biliyorsunuz Kars şu an 81 il içerisinde planlı yapılaşması olan tek şehirdi. Ama çok üzücü tablolarla karşılaştık” dedi.

 

 

Son zamanda yapılan anketlerle ilgili açıklama yapan Tekin, “O anketlerin hepsi asparagas, anketlerin hepsi alt üst olacak. Seçmen öyle bir tokat vuracak ki, sadece iktidar mensuplarına değil, ayrıca anketçilere de önemli bir tokat geliyor. Biz anketçi gibiyiz” diye konuştu.

 

 

Gürsel Tekin ve beraberindekiler, daha sonra esnafı gezdi. Tekin, Kars gravyer peyniri ile kaşarı milletvekili Barış Yarkadaş ile birlikte tattı. Tekin, bir kuyumcuda yeni evlenecek olan çifte altın sattı.

 

 

Kazımpaşa caddesinde vatandaşlarla sohbet eden Tekin, Karslı olmanın ayrıcalık olduğunu belirtti. Hemen hemen herkesi tanıyan Tekin, 1 Kasım 2015 seçimlerinde vatandaşlardan CHP’ye oy vermelerini istedi.

📆 20 Ekim 2015 Salı 13:23   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR