MENÜ ☰
ARTDUŞ
Eylül 2024
P S Ç P C C P
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  
.
İstanbul 34 Gazetesi » Genel, İlçeler, Kartal, Manşet, Toplum » GÜVENİN SİMGESİ HİZMET KALİTESİ
GÜVENİN SİMGESİ HİZMET KALİTESİ

Dünyada kalitesini kanıtlamış olan Remax emlak sektörünün devlerinden.

 

Kartal Atalar mahallesinde 7 yıldır hizmet gören Remax Mentor emlak ofiside kendi bölgesinde güven sağlamış ve köklü firmalardan biri olmuştur. Güvenin simgesi hizmet kalitesi anlayışıyla yola çıkan ve çıktığı yolunda emin adımlarla ilerleyen firma çalışanlarıylada uyumlu bir tutum sergiliyor.
Yaklaşık 30’dan fazla emlak danışmanı olan ofiste emlak sektöründe kaliteli hizmetler veriliyor.
Firmanın danışmanlarından Ufuktandoğan Kurt’la hem emlak konusunda hemde kendisi hakkında bir söyleşi yaptık.
Ufuktandoğan Kurt doğma büyüme kartal’lı olup Kartal’da tanınmış bir ailenin ferdidir. Onun Kartal’lı olması bölgeye hakimiyet açısından önemli bir unsur, emlak sektörünün temeli güvene dayalı olduğundan Sayın Kurt bu açığı fazlasıyla kapatıyor bu anlamda.
REMAX2

BANKA MÜDÜRLÜĞÜNDEN GAYRİMENKUL DANIŞMANLIĞINA
yaklaşık 17 yıllık bir Banka çalışanı geçmişi olan Kurt en son Banka müdürlüğünden ayrılıp emlak sektörüne geçmiş. Kendisi her iki işinde aslında benzeştiğini ve birbirinden çok uzak işler olmadığını söylüyor.
Bankada çalışırkende , emlak işinde de herşeyin tamamen güvene dayalı olduğunu ve her iki işdede tek sermayenin insan olduğunu savunuyor.
Anadolu yakasının en büyük Remax ofisinde çalıştığını ve arkadaşları ile tamamıyla uyum içerisinde hizmet verdiklerini ve müşterilerine en kısa sürede çözüm ürettiklerini dile getirdi.
2016 yılında emlak piyasaları hakkında ne düşünüyorsunuz dediğimizde ; 2016’da Türkiye konut sektörünü odağına alacak yabancı yatırımcıların sadece Arap yarımadası ve körfez ülkelerinden değil hatırı sayılır bir ölçüde Kuzey Avrupa ülkelerinden de olacağını düşünüyorum. Zira 2015’in ikinci yarısı Avrupa’da küresel ısınma ve iklim değişikliği konferansları, oturumlarıyla geçti. Tüm dünyada ama özellikle Avrupa’da bu bilinç her geçen gün yaygınlaşıyor. Hal böyle olunca da coğrafi açıdan en şanslı ülkelerden biri olan Türkiye’ye hızla Kuzey Avrupa’dan çok daha fazla yatırımcı alacak. Rusya krizi yüzünden turizmin alacağı yaranın bu yolla sarılacağını düşünmek hayalperestlik olur belki ama kuşkusuz iklim değişikliği bilinci, sezonluk turizm yatırımcısını konut yatırımcısına dönüştürecektir, İstanbul’da Kentsel dönüşüm projelerinin hızlanması ile piyasaların açılacağını düşünüyorum. Çok büyük bir kriz olmaz ise inşaat sektörünün ve emlak sektörünün 2016 yılı için olumlu geçeceği yönünde beklentilerim var dedi.
Kendi ofisleri bünyesinde İnşaat sektörünün devlerinden olan firmalarla çalıştıklarını ve karşılıklı hizmet mennuniyeti yaşadıklarını dile getirdi.
Atalar mahallesi Çanakkale caddesi No:14 Kartal /İstanbul adresinde hizmetlerimizi en iyi şekilde sunmaya devam ediyoruz , baştada dediğimiz gibi bizim işimiz güvene dayalı ve GÜVENİN SİMGESİ HİZMET KALİTESİ diyoruz …
Ufuktandoğan Kurt Remax Mentor Gayrimenkul danışmanı
e-mail:ufuk@remax-mentor-ist.com 0216 488 87 84
Sayın Kurt’la yaptığımız söyleşinin sonunda kendilerine hayırlı işler diledik ve ofis den ayrıldık.

REMAX3

Galeri
📆 06 Ocak 2016 Çarşamba 10:56   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

YAZARLAR

ANKET

Yeni tasarımı beğendiniz mi?

Sonuçlar

Yükleniyor ... Yükleniyor ...

PİYASALAR