MENÜ ☰
ARTDUŞ
Aralık 2025
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Genel, İlçeler, Maltepe, Manşet, Toplum » Güvenli alışveriş için pazar denetimi
Güvenli alışveriş için pazar denetimi

Maltepe Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri ilçe genelindeki semt pazarlarında vatandaşların güvenilir, sağlıklı ve düzenli bir ortamda alışveriş yapması için denetimler gerçekleştiriyor.

Ekipler Maltepe’de pazartesi, çarşamba, perşembe, cumartesi ve pazar günleri kurulan on iki semt pazarında ürünlerin hijyenik şartlarda satışa sunulmasını sağlayan ve tüketiciyi koruyan tedbirler alıyor.

Zabıta ekipleri ölçü ve tartı aletlerinin hileli bir şekilde kullanılmamasını, hileli olarak karışık veya standartlara aykırı mal satılmamasını, etiketlerin görünürlüğünün sağlanmasını ve pazar yerinde çevreyi rahatsız edecek şekilde satış yapılmamasını denetliyor.

Tezgâhların temizliğini ve düzenini de kontrol eden ekipler “Zabıta ekibimize kolaylık sağlayan esnafımıza ve vatandaşlarımıza teşekkür ederiz. Denetimlerimize düzenli olarak devam edeceğiz.” diye konuştu.

📆 12 Haziran 2024 Çarşamba 10:49   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL
29 Ekim

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

YAZARLAR

ANKET

Yeni tasarımı beğendiniz mi?

Sonuçlar

Yükleniyor ... Yükleniyor ...

PİYASALAR