MENÜ ☰
Mayıs 2024
P S Ç P C C P
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Genel, Manşet, Politika » HABER – GÜRLÜ’DEN ADALET VURGUSU
HABER – GÜRLÜ’DEN ADALET VURGUSU

Saadet Partisi Üsküdar İlçe Başkanı Muhammet Gürlü, partisinin sandık kurulu görevlilerinin eğitim programında yaptığı konuşmada adalet vurgusu yaparak “Buradan ilan ediyorum ki, hata ile bize yazılmış tek bir haram oya kalbimiz, aklımız, vicdanımız ve adaletimiz asla ve asla razı olmaz” şeklinde konuştu.

Saadet Partisi Üsküdar İlçe Başkanlığı, Altunizade Kültür Merkezi’nde sandık kurulu görevlilerinin eğitimi için bir program düzenledi. Partinin 1. Bölge Milletvekili Adayı ve Üsküdar Eski Belediye Başkanı Yılmaz Bayat’ın da katıldığı program da bir konuşma yapan İlçe Başkanı Muhammet Gürlü ülkemizin bugünlerde bir yangın yerini andırdığını belirterek, “Ülkemiz, bugünlerde adeta bir yangın yerini andırıyor. Ardı ardına yaşadığımız terör saldırıları, kaybettiğimiz hayatlar, canımızı yakıyor. Buradan, bu vesile ile, aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet, terörle mücadele eden kahramanlarımıza da muvaffakiyetler diliyorum” diye konuştu.

7 Haziran seçimlerinden sonra meclise giren 4 partinin koalisyonu kuramamasını eleştiren Muhammet Gürlü, mecliste yer alan partilerin milletin problerine çözüm olmaktan uzak olduğunu ifade etti. Gürlü, “Ülkemizi içinde bulunduğu bu durumdan kurtarabilecek olan yegane parti Saadet Partisi’dir. Ben inanıyorum ki, Milli Görüş hareketi 1 Kasım seçimlerinde yeniden mecliste olacak ve hayra motor şerre fren olabilme düsturuyla, ülke yönetimine katkı sağlayacak. Bir koalisyon görevi düşerse de, geçmişte siyasi yelpazenin çeşitli yerlerinde yer almış partilerle kurmuş olduğu koalisyon deneyimlerinden de hareketle, koalisyonda yer alacak ve efsanevi hizmetlere imza atacak” dedi.

 

 

Haram oya adaletimiz razı olmaz!

Muhammet Gürlü konuşmasının son bölümünde ise partisinin sandık kurulu görevlilerine seslendi. Partisinin sandık kurulu görevlilerinde adalet duygusunun varlığından emin olduğunu söyleyen Gürlü, “Bizim için Saadet Partisi’ne verilmiş olsun ya da olmasın, farketmez, her oy değerlidir. Millet iradesidir. Bizler için seçim zaferlerinden daha da fazla önemli olan şey, milletimizin kullanmış olduğu oyların doğru bir şekilde hesaplanabilmesidir. Hiç bir partinin, aldığından fazla hesaplanmış oy ile bir yerlere gelmesine ne vicdanımız ne de adalet duygumuz razı olmaz. Buradan ilan ediyorum ki, hata ile bize yazılmış tek bir haram oya kalbimiz, aklımız, vicdanımız ve adaletimiz asla ve asla razı olmaz” diye konuştu.

📆 22 Ekim 2015 Perşembe 12:40   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR