MENÜ ☰
.
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Manşet » Haber merkezleri
Haber merkezleri

 

Günlük hayatın akışı çevremizde olup bitenler uzaklarda meydana gelen olayları konusunda herkes bilgi sahibi olmak istemektedir. Bu isteğin altındaki temel neden yaşanan olayların bizleri etkileyip etkilemediğidir.
Günlük yaşanan olaylar ile ilgili haberler bizlere gazeteler aracılığı ile ulaştırılmaktadır. Tabii günümüzde artık internetin hayatımızın her alanında etkili olması ile bu haberler, gazeteler yerine internette yayınlanmaktadır. Bizler gelişmeler ile ilgili bilgileri artık daha çok internetten almaktayız. Günlük hayatın akışı ve gelişmeleri bilip ona göre tedbir almaya çalışmaktayız. Aldığımız bilgiler özellikle ülkede yaşanan olaylar ekonomi siyaset spor ve magazin haberleri üzerinedir. Magazin haberleri hepimizin bildiği gibi toplumumuzda şöhret sahibi bireyler üzerine olan haberlerdir. Ülkemizde çoğu zaman ilgi gören bu bilgiler bizlerin ülkemizde yaşayan şöhret sahibi bireylerin hayatları işleri aktiviteleri üzerine bilgi sahibi olmamızı sağlamaktadır. Bizler birer birey olarak ülkemizde ve hatta dünyada neler yaşandığını merak etmekteyiz. Bu nedenle her gün günlük akış üzerine neler olduğunu araştırmaktayız. Bu merak bazıları için özellikle spor haberleri üzerine olurken bazıları için ise siyaset üzerine olabilmektedir. Bu kişiden kişiye değişen ve ilgi alanına bağlı olarak yön değiştiren göreceli bir kavramdır.
Toplumumuzda yaşanan olayları bizlere aktarma konusunda aracı görev yapan basın ülkemizde herkes için büyük önem arz etmektedir. Basının tarafsız ve güvenilir olması ise hassasiyet gerektiren ayrı bir olgudur.

📆 20 Ekim 2013 Pazar 01:21   ·   💬 0 yorum   ·  

Yorumlar kapatılmış.

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR