MENÜ ☰
Mayıs 2024
P S Ç P C C P
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Genel, Manşet, Toplum » ”HALKA FAYDALI ÇALIŞTAY KARTAL’DA GERÇEKLEŞTİ”
”HALKA FAYDALI ÇALIŞTAY KARTAL’DA GERÇEKLEŞTİ”

Kent Kültürü ve Demokrasi Derneği 22 Aralık 2018 Cumartesi günü “Kent ve Yerel Yönetimler” başlıklı bir çalıştay düzenledi.

09.00-17.00 saatleri arasında Kartal’da Bülent Ecevit Kültür Merkezinde gerçekleşen çalıştay’ın öne çıkan başlıkları kentleşme, kent kültürü, şeffaflık, liyakat, yönetişim, demokratik katılım ve çevre sorunlarıydı.

Çalıştay’ın amacı, yaşadığımız kente karşı sorumlulukların yerine getirilmesiydi.

Öğleden önce ve öğleden sonra ikişer olmak üzere dört oturumun yer aldığı çalıştay’da, önceki dönem Başbakan Yardımcısı, Dış işleri Bakanı ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Karayalçın da “Sosyal Belediyecilik ve Ankara Modeli” başlıklı bir tebliğ sundu.

Dernek Başkanı Metin Ağırman’ın açılış konuşmasıyla başlayan sempozyumun “Yerel Yönetim ve Paydaşlığı” başlıklı ilk oturumunu 21. Dönem Milletvekili Ayşe Gürocak yönetti. Tebliğciler ise Doç. Deniz Tansi, Prof. Emin Kuru ve Seval Özkan.

“Yerel Yönetimlerde Karar Verme Süreçlerinde Demokratikleşme” başlıklı ikinci oturumu Doç. Deniz Tansi yönetti. Murat Gezici’nin yöneteceği “Yerel Yönetim Modelleri” başlıklı üçüncü bölümün konuşmacıları Murat Karayalçın, Yeşim Ağırman ve Deniz Karacandı.

Eğitimci –Yazar Osman Ünal’ın başkanlığını yaptığı son oturumun konu başlığı “Büyüyen Kentlerde Sürdürülebilir Enerji Kaynakları, Güvenlik ve İstihdam”dı, konuşmacılar ise Prof. Mikdat Kadıoğlu, Leyla Tavşanoğlu, Doç. Ali Kılıç, Ayşe Gürocak’tı .

Çalıştaya ,Kartal belediye Başkanı Op.Dr.Altınok Öz,CHP Kartal İlçe Başkanı Muammer Çelebi,önceki dönem Başbakan Yardımcısı, Dış işleri Bakanı ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Karayalçın ,CHP Kartal İlçe Sekreteri Süleyman Ülger,CHP Kartal İlçe Başkan yardımcısı Özer Aydın,CHP Kartal Belediye Başkan aday adayı Doç.Dr.Hüsnü Süslü,CHP İstanbul İl kadın kolları Başkanı Yeşim Ağırman,CHP Kartal belediye Başkan aday adayı Oğuz Aykan,CHP Kartal belediye Başkan aday adayı Yüksel Çiftçi,CHP Kartal belediye Başkan aday adayı Gökhan Yüksel,CHP Kartal Kadın Kolları Başkanı Necla Erdem,CHP Kartal belediye Başkan aday adayı Ercan Güvenç,CHP Kartal belediye Başkan aday adayı Harun Özdemir, CHP Pendik İlçe Başkanı Doğan Çakmak,Sultanbeyli İlçe Başkanı Murat Kantekin,CHP belediye Meclis üyesi aday adaylarından,Murat Koluman,Gülay Boyraz, Mehmet Tekin,Ayhan Alkan,Özkan Özdemir,Umut Daştan,Bahri Durmaz,Aysel Yücel,Gülşen Neşe Büklü,Nuri Karataş,Kemal Uyan,Yasin Under.Özlem Bulut,Cem Armutlu,Melek Sustam Güler,Ali Aluç STK temsilcileri,Emekliler Derneği,Kartal Gönüllüleri,ve Kartal halkı katıldı.

HABER FOTO;NURAY YILMAZ

 

Galeri
📆 23 Aralık 2018 Pazar 00:14   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR