MENÜ ☰
.
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Eğitim, Genel, İlçeler, Kartal, Manşet, Pendik, Toplum » HASAN ÇELİK; AYDINLIK GÜNLERE EĞİTİMLE GİDİLİR
HASAN ÇELİK; AYDINLIK GÜNLERE EĞİTİMLE GİDİLİR

Pendik’li iş adamı Hasan Çelik Uğur Mumcu mahallesinde bulunan Eyyup Genç İlkokuluna sınıf döşemesi bağışında bulundu.


Daha önceleri de bir çok hayır işine imza atan hayırsever iş insanı Sayın Hasan Çelik’le hoş bir sohbet gerçekleştirdik. Sorularımıza samimiyetle cevaplar veren Hasan Çelik Beyefendiye gazetemiz adına teşekkür ederiz.

S.B: Biraz Kendinizden bahseder misiniz?
H.Ç: Trabzon Maçkalıyım 35 yaşındayım, tasarım işiyle uğraşıyor iç mimarlık yapıyorum. Tasarım bir ihtiyaçtan doğup, estetik ve sonuç anlamında çok daha fazlasını deneyimleme imkanı sunuyor. Aynı zamanda ürün tasarımı da benim çok keyif aldığım bir süreç. İşimi severek yapıyorum.

S.B: Kaç yıldır bu sektördesiniz?
H.Ç: 22 yıldan bu yana bu işle uğraşıyorum.İşimiz aynı zamanda dede mesleğimiz, önceki yıllarda Tomruk ev işi ile de uğraştık, şimdi ise İç Mimarlık Otel, Villa gibi özel istekler doğrultusunda her türlü proje ve tasarımı yapıyoruz.
Misyonumuz: Tasarımları ve rahatlığı ile ev dekorasyon trendlerine yön veren, üretim kalitesi ile de global ölçekte markalaşıp, ülke ekonomisine katkıda bulunan bir firma olarak çalışmak.

S.B: Genç ve başarılı bir iş insanı olmanızın dışında çevreniz de hayırsever kimliğinizle de tanınıyorsunuz herhangi bir hayır kurumu ya da bir dernekte görev aldınız mı?
H.Ç: Daha önce bir hayır Kurumunda 5 yıl Etiyopya’da tasarım işimde Müdür yardımcılığı yaptım.Somali’de de ihtiyaç sahiplerine yardımlarımız oldu.
Ayrıca İstanbul Büyükşehir Belediyesinde İstinye’de Sağlık ocaklarına Baltalimanında bazı Sağlık Ocaklarına bağışlarda bulunduk.

S.B: Bir eğitim yuvası olan Eyyup Genç İlk Öğretim okuluna yapmış olduğunuz bağışınız la belki de başka iş insanlarına örnek olursunuz. buradan iş adamlarına da bir çağrı yapmak ister misiniz?
H.Ç: Tabi ki katkımız olursa ne mutlu, bana göre Devlet her şeye yetişemez. Olan olmayanla paylaşırsa hem kazancımızın bir anlamı olur hemde özellikle eğitim alanında yapacağımız bağışlarımızla Devletimize hizmet edecek aydınlık gençler yetiştirmiş oluruz.
Çocuklarımıza iyi bir ülke bırakmalıyız. Bunu sadece Hükümet’ten ya da siyasetçiden bekleyemeyiz. Haliyle başta iş dünyası olmak üzere herkese görevler düşüyor. Ekonomik koşulları iyi olan herkesin eğitime destek vermesi önemlidir. Birçok iş adamı destek veriyor. Bunlar önemli katkılardır. Yardım yapan iş adamlarını kutluyorum. Ben de onlardan biri olmak istedim. Biraz kenarda parası olan böyle bir hayırda yapabilir. Yeter ki çok istesin.

Hasan bey’e çok teşekkür ettik ve bu anlamlı hareketi ile başka hayırseverlere de örnek olmuş olması umuduyla sohbetimizi sonlandırdık.
Hasan Çelik kendisine ait olan işyerin de gerçekten güzel tasarımlarla iç dekorasyon ve tadilat sektöründe sizlere hizmetin en iyisini vermeye devam ediyor.

ADRES: MERT MOBİLYA DEKORASYON

Kavakpınar Mahallesi. Zambak Caddesi.No: 1 Pendik İstanbul

Tel:0553 301 97 03

Roportaj: Suna Böğürcü

Galeri
📆 15 Şubat 2020 Cumartesi 22:29   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR